Home Biznis Održana konferencija „Pouzdanost 2022“

Održana konferencija „Pouzdanost 2022“

0

23.12.2022. / 14:43

SARAJEVO – Bonitetni poslovni partneri su garancija pozitivne biznis klime, poručeno je sa konferencije Pouzdanost 2022 – Moć povjerenja, koja je okupila vlasnike i menadžere kompanija koje imaju visoku ocjenu boniteta, što potvrđuje njihovu odgovornost, kvalitet i pouzdanost.

FOTO: Poslovne novine

Konferencija je održana juče u Sarajevu, a na jednom mjestu su se našli ljudi koji su poželjni poslovni partneri i koji su garancija pozitivne biznis klime.

Organizatori ovog skupa, bonitetna agencija LRC BIS i Poslovne novine, osmu godinu zaredom, najboljim među odličnima, tom prilikom uručili su zaslužene certifikate i Zvijezde koji potvrđuju visoku ocjenu boniteta.

Koliko je važno povjerenje, stabilnost, istrajnost i istinsko liderstvo u vremenima opšte nelikvidnosti i nesigurnosti, istaknuo je Emil Kučković, direktor Poslovnih novina i član Upravnog odbora LRC Grupacije.

FOTO: Poslovne novine

Bonitetna agencija LRC BIS je izvor dugoročnih i pouzdanih poslovnih podataka koje plasiraju u pet različitih država, a koji su neophodni u svakodnevnom poslovanju svake kompanije, istakla je Jadranka Kuljanin, generalna direktorica LRC-a i članica Uprave LRC Grupacije.

Alena Ahmetspahić-Fočo, direktorica Projekta istakla je da u BiH posluje samo 16 odsto kompanija sa visokom ocjenom boniteta koje se svrstavaju u pouzdane partnere.

Konferenciju je svečano otvorio Ahmet Egrlić, potpredsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH, te uručio Zvijezde i certifikate pouzdanosti direktorima kompanija: TQM iz Lukavca, Rock ‘n’ Log iz Zenice te sarajevskim kompanijama Express Courier, Halcom, ePicentar i AD Plus.

Tokom konferencije dodijeljeni su certifikati bonitetne pouzdanosti kompanijama: Nexe studio, R&S, DESEEN, Otoka Bambus, Kliping BH i Studio Moderna iz Sarajeva; Margo iz Istočnog Sarajeva; Sigma Solutions, Satwork, Lingua Medica iz Banjaluke; Perutnina Ptuj-BH d.o.o. Breza; Inoma iz Kiseljaka; Petrušić & Co i JP grijanje iz Zenice; JP Nacionalni park “UNA” d.o.o. Bihać, JP Vodovod i kanalizacija d.o.o. Gračanica i JP Komus iz Gračanice; E&M-BHPAL iz Travnika; Monti iz Zvorika, EURO DAM-JAS iz Lukavca; Wood Kolor iz Prnjavora; Vujinović Komerc iz Kotor Varoši; Lafat Komerc iz Kalesije; Via Metal Commerce iz Laktaša.

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)