Home Magazin Od nastupa Nika Vujičića donirane 10.872 KM

Od nastupa Nika Vujičića donirane 10.872 KM

0

BANJALUKA – Banjalučkom Centru “Zaštiti me” donirane su 10.872 KM prikupljene od prodaje ulaznica za nastup motivacionog govornika Nika Vujičića u Banjaluci, a ova sredstva biće iskorištena za nabavku novih dušeka i kreveta u internatu za djecu sa intelektualnim poteškoćama iz cijele Republike Srpske.

Sredstva su uručili predstavnici Edukativnog kulturnog centra IHTUS Ljiljana Baniček i Siniša Stojković, koji su jedni od organizatora događaja, saopšteno je iz marketing agencije MANIA.

“Imali smo tu čast da uručimo donaciju Centru “Zaštiti me” i vjerujemo da će iznos od 10.872 KM koji smo prikupili mnogo značiti svim korisnicima”, istakli su predstavnici IHTUS-a.

Zorica Kuzmanović Vasilić, direktor Centra “Zaštiti me”, koji je vaspitno-obrazovna ustanova za djecu sa poteškoćama u razvoju i okuplja mlade širom Republike Srpske, izrazila je veliku zahvalnost što je prepoznat rad ove ustanove, ističući da je ova donacija došla u pravom trenutku.

Ona je zahvalila Vujičiću što je odlučio da nastupi u Banjaluci.

“Posebnu zahvalnost u ime naše ustanove uputili bismo i udruženju IHTUS, koje već unazad 20 godina podržava naš rad kao prijatelj i donator”, rekla je Vasilićeva.

Јedan od svjetski najpoznatijih motivacionih govornika Nik Vujičić nastupio je u Banjaluci 27. oktobra u punoj Sportskoj dvorani “Borik”.

Rođen je bez ruku i nogu, ali to ga nije spriječilo da uradi mnoge stvari, koje su se za njega činile nemogućim. Danas daje nadu milionima ljudi održavajući motivacione govore širom svijeta.

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of