Home Servisne OBRT: Sokočanin će od kladionice dobiti 68.725 KM

OBRT: Sokočanin će od kladionice dobiti 68.725 KM

0

Sokočaninu Nenadu Stuparišiću biće isplaćen pun iznos dobitka od 68.725 KM, potvrdili su za MONDO iz Mozzart kladionice.


Foto: Samir Cacan, mondo.ba

Nenadu Stuparišiću kome je kladionica prekjuče odbila isplatiti dobitak od 68.725 KM biće isplaćen pun iznos dobitka.

“Kompanija Mozzart odlučila je da isplati cijeli iznos dobitka koji je nastao usljed tehničke greške aparata, na zadovoljstvo igrača. Iako je zakonom definisano da u ovakvim slučajevima nismo u obavezi da isplatimo igrača, kompanija će to učiniti zbog povjerenja svojih igrača, a naš gubitak pokušaćemo da nadoknadimo od proizvođača aparata, iako je to vrlo malo vjerovatno da će se dogoditi”, rekao je za naš portal Borjan Popović, menadžer strateških komunikacija kladionica Mozzart.

Iz Mozzarta su naglasili da se nadaju da će biti prepoznati kao kompanija koja čini sve i preko svojih mogućnosti da bi se igrači osjećali ugodno i zadovoljno.

Podsjećamo, Stuparišić je prekjuče policiji u Sokocu prijavio da su mu radnici ove kladionice odbili isplatiti osvojeni dobitak od 68.725 KM zbog softverske greške.

Nezadovoljni građani su zbog Nenadovog slučaja prijavili danas policijskoj stanici Sokolac mirno okupljanje za 14. oktobar u 15 časova ispred kladionice Mozzart, kako bi predstavnici Mozzarta isplatili dobitak Stuparišiću.

S obzirom da će Stuparišiću novac biti isplaćen, nije poznato da li će do okupljanja doći.

/ Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka Mondo portalu /