Home Biznis Nova besplatna opcija stiže na Google Chrome

Nova besplatna opcija stiže na Google Chrome

0

16.10.2021. / 17:10

MENLO PARK – Na Google Chrome stigla je opcija koja se dugo čekala i koja je prije svega besplatna. Nakon jako dugog čekanja, konačno smo dobili besplatan alat za uređivanje PDF datoteka u Chrome-u i direktno iz Adobe-a, prenosi tportal.

Foto: Pixabay

Softverski gigant predstavio je zvanični dodatak kompanije Adobe koje korisnicima daje pristup, “najsveobuhvatnijem setu PDF alata u pretraživaču”.

Objavljivanje ovog dodatka znači da korisnici više neće morati da preuzimaju Adobe Akrobat ili druge alate koji omogućavaju pristup PDF datotekama na Internetu.

Ovaj dodatak je takođe dostupan za Microsoft Edge i rješava jednu od najvećih glavobolja za mnoge korisnike, pružajući mogućnost elegantnog uređivanja i pregledavanja PDF dokumenata.

Opcije uključuju mogućnost preuzimanja i dijeljenja PDF ili grupnih pregleda bez slanja priloga.

Korisnici će od sada moći brzo da dodaju komentare, ističu tekst i druge stvari na koje su navikli – unutar pregledača koristeći novu komandnu tablu.

Nadogradnja takođe uvodi mogućnost elektronskog potpisa bez preuzimanja dodatnih alata. Konačno, nova funkcija kontinuiteta će vam omogućiti da izađete iz PDF ili pregledača i kasnije ponovo unesete sve sačuvane izmjene – na isto mjesto u dokumentu gdje ste ga ostavili.

Konačno, pregledači će takođe dobiti mogućnost uređivanja PDF pomoću druge funkcije koja vam omogućava dodavanje teksta u dokument bez ulaska u dodatnu aplikaciju. Srpskainfo

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here