Home Magazin NESTALA HUMANITARNA POMOĆ Policija provjerava šta je Karan uradio sa novcem za...

NESTALA HUMANITARNA POMOĆ Policija provjerava šta je Karan uradio sa novcem za DEJINU KUĆU

0

PRIJEDOR – Pripadnici Policijske uprave Prijedor provjeriće informacije da je Mladen Karan pronevjerio 20.000 maraka donacija za humanitarnu akciju za izgradnju kuće dječaku Dejanu Zoriću iz Novog Grada, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prema našim saznanjima, policija se u cijeli slučaj uključila nakon što je Srpskainfo objavila informaciju o ovom slučaju, a prema našim informacijama ovde se radi o krivičnom djelu pronevjera.

U Policijskoj upravi Prijedor su nam rekli da do sada nisu imali zvaničnu prijavu za ovaj slučaj, a da su o svemu saznali iz medijskih natpisa.

Dejan Zorić

– Naši službenici će provjeriti sve informacije koje su se pojavile, kako bi se utvrdilo tačno činjenično stanje – rekla je portparol ove Uprave Vesna Pačariz za Srpskainfo.

Podsjećamo, članovi organizacionog odbora za izgradnju kuće dječaku Dejanu Zoriću iz Novog Grada, kojeg je napustila majka, tvrde da je Mladen Karan, iz Gornje Ravske kod Prijedora, prisvojio i prokockao oko 20.000 maraka iz donacija za ovu humanitarnu akciju.

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of