Home Vijesti NEŠIĆ: Sa velikom tugom i žaljenjem sam primio vijest o ostavci Pavića

NEŠIĆ: Sa velikom tugom i žaljenjem sam primio vijest o ostavci Pavića

0

BANJALUKA – Sa velikom tugom i žaljenjem sam primio vijest o ostavci predsjednika naše stranke. Vjerujem da odlazak sa čela DNS ne znači i odlazak iz politike, rekao je potpredsjednik DNS, Nenad Nešić, komentarišiću ostavku Marka Pavića.
Naglašava da su njegovo znanje i iskustvo neophodni i DNS i Republici Srpskoj, ta da je uloga Marka Pavića u stvaranju Srpske nemjerljiva.
– Doprinos afirmaciji i pozicioniranju DNS je ogroman. Pod njegovim vođstvom postigli smo najbolje rezultate i izvojevali najveće pobjede. Njegovo političko djelovanje ostavilo je neizbrisiv trag. Uvijek je u prvi plan stavljao interes Srpske i naroda, pa tek onda interes partije.  Očekujem da će se ovih dana održati sjednica najviših organa stranke, da ćemo se sabrati i jedinstveno nastaviti da djelujemo i radimo u interesu DNS i Republike Srpske – rekao je Nešić.

Prethodni tekstTRNINIĆ: Premijer me je obavijestio da sam smijenjenSledeći tekstPoliciji se zapalio auto tokom potjere za migrantima Let’s block ads! (Why?)