Home Vijesti NEŠIĆ: PREDLOŽIO SAM BOŽOVIĆA JER VODIM RAČUNA O INTERESIMA SRPSKE I DNS-a

NEŠIĆ: PREDLOŽIO SAM BOŽOVIĆA JER VODIM RAČUNA O INTERESIMA SRPSKE I DNS-a

0

ISTOČNO SARAJEVO, 13. DECEMBRA  – Potpredsjednik DNS-a Nenad Nešić potvrdio je Srni da je predsjedavajućem Savjeta ministara Zoranu Tegeltiji dostavio ime Mlađena Božovića, kandidata ove partije iz reda ostalih za poziciju ministra za ljudska prava i izbjeglice.
“Ovaj prijedlog sam uputio, jer sam siguran da će Mlađen Božović dostojanstveno predstavljati Republiku Srpsku s obzirom na činjenicu da živi u Republici Srpskoj za razliku od ‘Italijana’ Draška Aćimovića za kojeg niko ne zna ni gdje živi, ni gdje radi, ni kojoj nacionalnosti pripada”, rekao je Nešić Srni.
On je pojasnio da je sve ovo uradio “u želji da Republiku Srpsku u Savjetu ministara predstavljaju istinske patriote i ljudi iz Srpske”.
“Vodio sam se mišlju da je interes svih članova DNS-a i svih nas u Republici Srpskoj da imamo čovjeka kojim ćemo se ponositi. Sve što radim, radim u interesu Republike Srpske i DNS-a”, poručio je Nešić, koji je jedini poslanik DNS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH.
On je naglasio da cijeni predsjednika stranke Marka Pavića i njegov rad, ali smatra da je ovaj put pogriješio.
“LJudski je griješiti i pozivam ga da prizna grešku, povuče kandidaturu ‘Italijana’ i podrži moj prijedlog, jer je Božović čovjek koji radi za Republiku Srpsku i njenu bolju budućnost”, istakao je Nešić.
Let’s block ads! (Why?)