Home Biznis Nema kupaca za imovinu Naše banke

Nema kupaca za imovinu Naše banke

0

16.12.2019. / 17:09 h

BIJELJINA – Za imovinu Naše banke, vrijednosti više od 11 miliona KM, čija je prodaja bila zakazana za danas, nije bilo zainteresovanih kupaca.

Naša banka

Naša banka oglasila je prodaju pokretne i nepokretne imovine procijenjene na iznos od 11.151.740 KM.

Službenik banke Rade Maksimović rekao je da nije bilo zainteresovanih kupaca za navedenu imovinu ističući da je jedan od mogućih razloga nezainteresovanosti bila visina depozita od 10 odsto od utvrđene cijene, a koji je trebalo uplatiti prije licitacije.

Maksimović kaže da će rukovodstvo banke utvrditi novi termin za prodaju oglašene imovine, te da se nova licitacija neće organizovati do kraja ove godine.

Što se tiče pokretne imovine koja se prodaje, u pitanju je linija za proizvodnju papirnih vreća za prehrambenu i građevinsku industriju, kapaciteta 3.600 vreća na sat.

Od nepokretne imovine, Naša banka prodaje veliki broj parcela u Bijeljini, Brčkom, Pelagićevu, Derventi, Doboju, Brodu, Šamcu, Petrovu i na području drugih opština u Republici Srpskoj.

Pravo učešća na licitaciji imala su fizička i pravna lica, kao i strani državljani. Samo za otkup dokumentacije, u kojoj su sadržani svi dokumenti o navedenim nekretninama, trebalo je uplatiti 10.000 KM.

CAPITAL: LJ. LJ.

Tagovi:

Povezane vijesti

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of