Home Vijesti “NE VOLIM ULOGU ŽRTVE” Trivićeva se oglasila nakon BRUTALNIH UVREDA u Skupštini

“NE VOLIM ULOGU ŽRTVE” Trivićeva se oglasila nakon BRUTALNIH UVREDA u Skupštini

0

Želim javno da se zahvalim kolegama poslanicima, predsjedniku Borenoviću, novinarima i svim građanima koji su mi pružili podršku zbog onog juče u Narodnoj skupštini.
Poručila je narodna poslanica PDP Jelena Trivić, nakon što je juče dobila uvrde od narodnog poslanika SNSD Ilije Tamindžije.
– Ne volim ulogu žrtve, zaista. Кritike, uvrede, blaćenja i ostalo što je dio političkog života mogu da trpim do iznemoglosti. Ali ono juče nije bio napad samo na mene, nego i pokušaj skrnavljenja moje porodice, a porodica je svetinja. Zato sam reagovala i ja. Možda nespretno, možda glupo, ali ipak sam bila malo zatečena i pod emocijama – poručila je Trivićeva.

Dodaje da radi korektnosti, istine i obaveze prema kolegama poslanicima, želi istaći da mnogi narodni poslanici nisu čuli šta je gospodin rekao.
Pročitajte još:“PROFESORICA JE ZALJUBLJENA U TEBE” Poslanik SNSD ovako KOMENTARISAO Trivićevu i Stanivukovića (VIDEO)“BRUKA INSTITUCIJU NSRS” Borenović osuo paljbu po Tamindžiji zbog Jelene Trivić
– Objasniću – kada je u Skupštini galama i kada poslanici jedni drugima dobacuju, mi jedni druge u sali podjednako čujemo bez obzira ko je ozvučen. Ali, na TV snimku se jasno čuje šta je rečeno jer zvuk hvata samo onoga ko je ozvučen, ostali koji dobacuju se čuju u pozadini i to samo ako baš galame – dodala je ona.
Nije čula
Naglašava da vjeruje da potpredsjednica koja je tada vodila zasjedanje, gospođa Stojčić nije čula, jer se u tom momentu obraćala kolegi Staniću.
– U nadi da će ovo biti posljednja uvreda ove vrste prema bilo kome u Narodnoj skupštini i da će nam svima, pa i meni, poslužiti za nauk, još jednom se zahvaljujem onima koji su izrazili svoje negodovanje povodom ovog događaja – poručila je Trivićeva.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Normalizacija odnosa Beograda i Prištine jedan od glavnih prioriteta SAD koji ima značajan uticaj na čitav region i transatlantsku bezbjednost. …
VIŠE

Ko god da formira vladu na Kosovu – Hašim Tači bi trebalo da ostane predsjednik do 2021. godine, a samim tim i pregovarač u dijalogu …
VIŠE

“Nijednu mjeru nam nisu odobrili. Pa, šta treba, da migrante hvatamo po zraku!?” Dragan Mektić, ministar bezbjednosti …
VIŠE

Putnik na letu iz Tuzle u avion unio nož dug 20 centimetara. Semir Pašanbegović, načelnik Terenske kancelarije za …
VIŠE

Mladi s Daunovim sindromom prvi put će večeras glumiti u Narodnom pozorištu RS. Zoran Jelić, udruženje “Daun …
VIŠE

Da li je, kada i na koji način došlo do povrede Poslovnika o radu parlamenta Srpske bila je jedna od glavnih tema rasprave u protekla dva dana na …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)