Home Vijesti NAKON SUMNJE DA JE BIO U KONTAKTU SA ZARAŽENIM Zoran Tegeltija testiran...

NAKON SUMNJE DA JE BIO U KONTAKTU SA ZARAŽENIM Zoran Tegeltija testiran na korona virus

0

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija testiran je na COVID-19, a rezultat testa je negativan, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg Savjeta ministara.
U saopštenju se navodi da su predsjedavajući Savjeta ministara, šef kabineta, vozač i pratioci predsjedavajućeg Savjeta ministara testirani juče odmah nakon saznanja da je jedan od pratilaca predsjedavajućeg bio u kontaktu s osobom zaraženom virusom korona.

– COVID-19 potvrđen je kod četiri osobe – uposlenika u Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH i pratioca predsjedavajućeg Savjeta ministara. Oni se osjećaju dobro i pridržavaju se mjera propisanih od epidemiologa – ističe se u saopštenju.
Od trenutka saznanja da je jedan od pratilaca bio u kontaktu s osobom zaraženom virsom korona, predsjedavajući Tegeltija nalazi se u samoizolaciji, a sve zakazane aktivnosti obustavljene su do rezultata drugog testa na COVID-19.
– Na COVID-19 biće testirani i svi zaposleni u kabinetu predsjedavjućeg Savjeta ministara, prema mjestu prebivališta – dodaje se u saopštenju.
U skladu s preporukama epidemiologa, od početka pojave virusa korona u BiH, Savjet ministara i kabinet predsjedavajućeg Savjeta ministara preduzimaju sve neophodne i propisane mjere s ciljem suzbijanja širenja virusa korona među kojima su obavezno nošenje maski, redovna dezinfekcija svih prostorija u instituciji, propisano odstojanje među zaposlenima, kao i obavezna dezinfekcija i mjerenje temperature svih koji ulaze u zgradu institucija BiH, navodi se u saopštenju.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Nekoliko mjeseci pred izbore malo ko ima dilemu da bi najveća opoziciona partija u Srpskoj mogla ostati bez ozbiljne utakmice u mnogim lokalnim …
VIŠE

Predsjednik Srbije Aleksandra Vučić izavio je da vjeruje da bi, ako bi sadašnji predsjednik SAD Donald Tramp dobio drugi mandat, pozicija Srbije …
VIŠE

Braćo Hrvati, Bosanci su možda glupi, ali propade vam turistička sezona. Srđan Puhalo, …
VIŠE

Uhapšena u Australiji zbog sumnje da ja pljačkala bankomete u Brizbejnu. Romana Panić, …
VIŠE

Na inicijativu fudbalera Obradovca na tribini ovog kluba u Gradiški nacrtan potret Dušana Gajića Gaje, mladog fudbalera koji je preminuo krajem …
VIŠE

Nakon što su lideri HDZ BiH i SDA potpisali sporazum o Statutu Mostara, provođenju izbora u ovom gradu, kao i izmjeni Izbornog zakona BiH, lider …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)