Home Crna hronika Na graničnim prelazima uhapšeno šest osoba

Na graničnim prelazima uhapšeno šest osoba

0


Službenici Jedinice granične policije Orašje uhapsili su državljanina BiH čiji su inicijali H.K. (36) za koje je utvrđeno da ga potražuje Policija Brčko distrikta zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

U saopštenju iz Granične policije navodi se da je ovo lice uhapšeno juče, a isti dan su službenici Granične policije Orašje uhapsili i M.H. (34) za koje je ustanovljeno da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli radi izdržavanja kazne zatvora.

Na prelazu Brod pri izlasku iz BiH u subotu, 14. decembra, uhapšen je M.H. (33) nakon što je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu radi izdržavanja kazne zatvora.

Ovaj državljanin Njemačke je predat službenicima Sudske policije Odžak.

Službenici Jedinice granične policije Zvornik istog dana, na izlasku iz BiH, na prelazu Šepak uhapsili su D.T. (39) za koje je utvrđeno da je za njim Policija Brčko distrikta raspisala potragu zbog krivičnog djela nasilje u porodici, a da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku zbog krivičnih djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i teške krađe.

Ovo lice je predato službenicima Sudske policije Brčko distrikta.

Istog dana, službenici Granične policije su na ulasku u BiH na prelazu Skelani uhasili M.S. (73) jer ga potražuje Osnovni sud u Srebrenici radi izdržavanja kazne zatvora.

Ovaj državljanin BiH i Srbije predat je službenicima Sudske policije Bijeljina.

Službenici Jedinice granične policije Gradiška su u petak, 13. decembra, na izlasku iz BiH na prelazu Gradiška uhapsili M.P. (23) jer je provjerama ustavljeno da ovog državljanina BiH i Slovenije potražuje Osnovni sud u Banjaluci zbog krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

Osoba M.P. je predata je službenicima Okružnog centra sudske policije Banjaluka.

Agencije

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of