Home Crna hronika Muškarac osumnjičen za ubistvo žene u Sarajevu izvršio samoubistvo

Muškarac osumnjičen za ubistvo žene u Sarajevu izvršio samoubistvo

0


Potraga za Nedžadom Čauševićem koji je osumnjičen za jutrošnje ubistvo Sanele Trsten (1980) je završena nakon što je osumnjičeni počinio samoubistvo, potvrđeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

“Isti je lociran u efikasnoj akciji policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i PU Istočno Sarajevo, te je u jednom momentu pucao iz vatrenog oružja prema policijskim službenicima, kojom prilikom nije niko povrijeđen, te kad je primjetio veći broj policijskih službenika izvršio je samoubistvo.

Podsjetimo, od posljedica upotrebe vatrenog oružja jutros je smrtno stradala ženska osoba inicijala S. T. dok je, također ženska osoba, inicijala S. M. godište zadobila teže tjelesne povrede, te je zadržana na liječenju na Klinici za torokalnu hirurgiju i van je životne opasnosti.

“Radeći na rasvjetljavanju izvršenih krivičnih djela, u ovom momentu, kvalifikovanih kao Ubistvo iz člana 166 i Izazivanje opće opasnosti sa težom posljedicom iz člana 323 KZ FBIH, policijski službenici su identifikovali osobu koja je osumnjičena za ista, inicijala N.Č., te intenzivno preduzimaju mjere i radnje na njenom lociranju i lišenju slobode”, navode iz MUP-a KS.

slobodna-bosna.ba

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of