Home Vijesti Muškarac koji je povrijeđen u eksploziji na pumpi u izuzetno teškom stanju

Muškarac koji je povrijeđen u eksploziji na pumpi u izuzetno teškom stanju

0

TUZLA – Muškarac A. K. koji je najteže povrijeđen u eksploziji na benzinskoj pumpi kod Zvornika i dalje se nalazi u izuzetno teškom stanju u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.
U eksploziji koja se u ponedjeljak dogodila na benzinskoj pumpi “Nešković” u mjestu Šepak kod Zvornika poginuo je 49-godišnji Zoran Avramović iz Loznice, a povrijeđeno je devet osoba.
Najteže stanje je kod muškarca A. K. koji je i dalje hospitalizovan u jedinici intenzivne terapije Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju Unievrzitetskog kliničkog centra u Tuzli, zbog opekotina, povrede glave i grudnog koša.
Pacijent je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju i nalazi se u izuzetno teškom zdravstvenom stanju”, rekla je za Klix portparolka Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli Ersija Aščerić-Mujedinović.
Eksplozija na benzinskoj pumpi “Nešković” u mjestu Šepak kod Zvornika koja se dogodila u ponedjeljak u 10.40 sati predmet je policijske istrage.
Dosadašnje informacije govore da je stravičnoj detonaciji prethodilo curenje plina, a potom i azota. Pretpostavlja se da je totalna havarija nastupila nakon što je vozač jednog automobila udario u dio benzinske pumpe.

Prethodni tekstDodik opet uputio apel Crnogorcima: Ne usvajajte zakon o slobodi vjeroispovjesti Let’s block ads! (Why?)