Home Biznis M:tel – Konkurs za stipendiranje najboljih studenata elektrotehnike

M:tel – Konkurs za stipendiranje najboljih studenata elektrotehnike

0

BANJALUKA, Kompanija “M:tel” raspisala je konkurs za dodjelu stipendija najboljim studentima elektrotehnike u BiH u iznosu od 300 KM mjesečno do kraja prvog ciklusa studija.

Konkurs o dodjeli stipendija desetoj generaciji studenata objavljen je u utorak, 5. novembra, i ostaje otvoren do 5. decembra, a mogu se prijaviti studenti elektrotehničkih fakulteta u Banjaluci i Istočnom Sarajevu, kao i studenti fakulteta elektrotehnike u Tuzli, saopšteno je iz “M:tel-a”.

Prema uslovima konkursa, mogu se prijaviti studenti navedenih fakulteta treće i četvrte godine, apsolventi sa prosječnom ocjenom osam i više od osam, student koji nije obnovio nijednu godinu studija, te da je državljanin BiH.

Kompanija “M:tel” duži niz godina sprovodi program stipendiranja najboljih studenata kako bi i na ovaj način podržala znanje, ali i otvorila svoja vrata mladim talentima koji žele da se profesionalno usavršavaju u ovoj kompaniji još tokom studija.

Kompanija “M:tel” svojim stipendistima nudi i mogućnost obavljanja stručne prakse, ali i zaposlenja u ovoj kompaniji nakon završenog školovanja. Srna

Ključne riječi:& & , , , , ,

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of