Home Vijesti MNOGO ZDRAVLJA I ŠTO MANJE USPJEHA Šta su političari poželjeli RIVALIMA u...

MNOGO ZDRAVLJA I ŠTO MANJE USPJEHA Šta su političari poželjeli RIVALIMA u 2020. godini

0

Političari iz Republike Srpske poželjeli su svojim političkim protivnicima u 2020. godini puno sreće i zdravlja na privatnom planu. S druge strane, kada je u pitanju politička budućnost, poruka je bila jedinstvena – što manje uspjeha.
Odgovarajući na pitanje iz ankete „Srpskainfo“, šta biste poželjeli svojim političkim protivnicima u 2020, visoki funkcioneri najznačajnijih političkih partija iz Srpske, imali su slične poruke za svoje političke neistomišljenike – mnogo zdravlja i isto toliko mnogo loših političkih rezultata.
Generalni sekretar DEMOS Boran Bosančić
Generalni sekretar DEMOS Boran Bosančić poželio je političkim neistomišljenicima dobro zdravlje i rezultate na privatnom planu, a kada je u pitanju politika što manje uspjeha.
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija
– Imajući u vidu da je izborna godina, želim im uspjeh, ali mnogo manji od našeg u DEMOS – naveo je Bosančić.
Potpredsjednik DNS Marko Aćić
Potpredsjednik DNS Marko Aćić, takođe, je poželio mnogo zdravlja, ličnu i porodičnu sreću svojim političkim rivalima.
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija
– Na političkom planu da se više okrenemo zaštiti institucija Srpske i međusobnom uvažavanju. Dakle, da se međusobno više uvažavamo u komunikaciji, dijalogu i raspravama – poručio je Aćić.
Poslanik SNSD u parlamentu Srpske Nedeljko Ćorić
Poslanik SNSD u parlamentu Srpske Nedeljko Ćorić poručio je političkim protivnicima da im želi puno zdravlja i sreće u narednoj godini, te poželeo da se vrate u parlamentarne okvire.
Foto: infobijeljina.com/RAS Srbija
– Da probamo da vratimo dignitet institucijama te da svoju političku borbu vode dostojanstveno i u skladu sa demokratskim pravima  i principima. Nadam se da će oni to razumjeti i da će shvatiti da je Srpska svima nama na prvom mjestu. Nema mnogo prostora da rušimo institucije Srpske na način kao što je to radila opozicija u prethodnoj godini u Narodnoj skupštini Republike Srpske- naveo je Ćorić.
Delegat u Domu naroda PSBiH Mladen Bosić

Delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Mladen Bosić je poželio da njegovi politički protivnici smanje malo nivo testosterona i da razmisle o agresivnosti koja se širi na ostatak društva.
Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija
– Nadam se da će razmisliti oko odnosa koje stvaraju. Oni koji su na vlasti ustvari postavljaju standarde ponašanja kod ostalih građana. Odgovornost za ponašanje i klimu u društvu je na svima nama, ali oni koji su na vlasti imaju posebnu odgovornost i dodatnu težinu. Poručujem im da razmisle o svojim postupcima i porukama koje šalju u javnost – istakao je Bosić.
Šef Kluba poslanika PDP u parlamentu Srpske Perica Bundalo
Šef Kluba poslanika PDP u parlamentu Srpske Perica Bundalo kratko je poručio svim časnim i poštenim građanima da im želi srećnu i uspješnu Novu godinu.
Foto Siniša Pašalić/RAS SrbijaPerica Bundalo
– Isto želim i svojim političkim protivnicima. Dobro zdravlje i politički neuspjeh – naveo je Bundalo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Očekujem da Nova 2020. bude bolja iako ni 2019. nije bila loša za građane Republike Srpske. Tako je svoju čestitku započeo premijer Srpske …
VIŠE

Potpredsjednik HDZ BiH i još aktuelni predsjednik FBiH Marinko Čavara izjavio je da se Hrvatima otima pravo da biraju svoje legitimne predstavnike. …
VIŠE

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poželjela je svim građanima srećne novogodišnje i božićne praznike, te Dan Republike, …
VIŠE

Srpska demokratska stranka najoštrije osuđuje nastavak progona srpskih oficira od strane Tužilaštva BiH koji se još jednom, podigavši …
VIŠE

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je čestitku svim građanima u Republici Srpskoj, Federaciji BiH i BiH povodom nove 2020. …
VIŠE

“Milo Đukanović je na korak da donese dekret da je ‘Gorski vijenac’ napisao Bil Klinton.” Rajko Vasić, …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)