Home Politika Mladi SDS-a uručili Viškoviću električnu grijalicu

Mladi SDS-a uručili Viškoviću električnu grijalicu

0


Poslanici Srpske demokratske stranke i predstavnici mladih SDS-a, uručili su danas predsjedniku Vlade Republike Srpske Radovanu Viškoviću električnu grijalicu i na taj način poručili premijeru da grijanje na struju nije nikakav luksuz.

“Postavljamo pitanje kakva je poruka Vlade i vlasti Republike Srpske građanima, ako od struje koju potroši svako prosječno domaćinstvo pravimo luksuz. Pitanje je takođe šta onda možemo očekivati u budućnosti”, rekao je Nemanja Stanić iz Aktiva mladih Srpske demokratske stranke.

“Normalan život nije luksuz i ne bi smio da bude. Četiri stotine potrošenih kilovata takođe nije nikakav luksuz i iz tog razloga premijeru Viškoviću simbolično uručujemo grijalicu koja će sigurno u toku jednog mjeseca da potroši preko 400 kilovata”, rekao je Zoran Vidić, poslanik SDS-a u NSRS.

U SDS-u tvrde da će se oštro usprotiviti najavama da će doći do poskupljenja struje, zbog čega su pozvali građane da izađu na protest koji je zakazan za sutra u 18 časova u banjalučkom parku Mladen Stojanović.

“Poskupljenje struje je jedan od razloga zbog čega mladi napuštaju Republiku Srpsku. Zbog pozivam sve ugrožene građane da nam se sutra u 18 časova pridruže protestu u parku Mladen Stojanović. Da iskažu svoje nezadovoljstvo jer protest je način da stanemo u kraj ponašanju ove bahate vlasti, poručio je Darko Mitrić, poslanik SDS-a u parlamentu Republike Srpske.

rtvbn.com

Pročitaj još…

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of