Home Vijesti MISLILI DA SU BOMBE Ispod auta privatne firme postavljeni UREĐAJI koji su...

MISLILI DA SU BOMBE Ispod auta privatne firme postavljeni UREĐAJI koji su policiju DIGLI NA NOGE

0

BANJALUKA – Policija je tokom uviđaja u banjalučkom naselju Lazarevo ispod automobila firme “Motoreks” pronašla dva lokatora, saznaje Srpskainfo.
U nastavku istrage trebalo bi biti utvrđeno ko je napravio neslanu šalu koja je uznemirila radnike “Motoreksa”, ali i građane koji žive u neposrednoj blizini mjesta jer su prvo mislili da se radi o bombama.
Prema izjavama građana, nepoznata osoba je u večernjim časovima prišla automobilima koji su bili parkirani u dvorištu pomenute firme i postavila nepoznate naprave ispod točkova automobila, a zatim se udaljila.
Policija je ubrzo blokirala područje oko dva automobila do dolaska uviđajne ekipe koja je utvrdila da se ne radi o eksplozivnim napravama već lokatorima.
Prema nezvaničnim informacijama građani su uspjeli i snimiti vozilo kojim se dovezla nepoznata osoba, a navodno se radi o suparničkoj firmi.
– Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 26. januara postupili su po prijavi da je ispod vozila u Ulici Branka Popovića u Banjaluci, nepoznato lice postavilo određen predmet. Uviđajem je utvrđeno da se ne radi o eksplozivnim napravama – izjavila je Danijela Mučibabić, portparol PU Banjaluka.
Dodaje kako je rad na ovom predmetu i dalje u toku, te da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
Let’s block ads! (Why?)