Home Biznis MF banka ulaže u bolje uslove za studente Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci

MF banka ulaže u bolje uslove za studente Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci

0

03.11.2021. / 14:51

BANJALUKA – MF banka i Elektrotehnički fakultet u Banjaluci ozvaničili su danas poslovno-tehničku saradnju potpisivanjem ugovora u prostorijama ETF-a.

Foto: MF banka

Razlog za ovaj korak je želja MF banke da olakša realizaciju obrazovnog procesa te da renovira jednu od učionica kako bi studentima i profesorima omogućili ugodniji prostor za rad.

Kako navode sa Elektrotehničkog fakulteta, pomenuta učionica je posljednji put obnovljena prije više od 20 godina; zidovi, pod i plafon su u lošem stanju što dodatno otežava proces nastave.

„Prepoznali smo potrebu da obezbijedimo bolje uslove kako za studente koji trenutno pohađaju ETF, tako i sljedeće generacije koje će tu da stiču nova znanja. Obrazovanje je imperativ i neophodno je da se ulažu sredstva u tu svrhu. Saradnjom sa Elektrotehničkim fakultetom nastojimo da stvorimo zdravu i perspektivnu budućnost mladim ljudima“, naveli su iz Uprave MF banke.

Proces renoviranja uključiće promjenu parketa, krečenje zidova, zamjenu rasvjete, kupovinu novih stolova, stolica, table te televizora i projektora za prezentacije.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo potpisali ugovor sa MF bankom. Započinjemo jednu lijepu saradnju koja će biti od velikog značaja za ETF. Cilj nam je da stvorimo ugodan ambijent kako bismo našim studentima omogućili što bolje uslove za učenje i jako smo zahvalni što je i MF banka to prepoznala“, naveli su iz Elektrotehničkog fakulteta.

MF banka nastavlja da se bavi društveno odgovornim radom te je, pored svih pogodnosti koje pruža svojim klijentima, posvećena projektima od važnosti za cijelo društvo. PR

Foto: MF banka

Foto: MF banka

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here