Home Promo Meridianova donacija u doba pandemije uručena Domu za starija lica u Prijedoru

Meridianova donacija u doba pandemije uručena Domu za starija lica u Prijedoru

355

 

 

Granice u humanosti, solidarnosti i pružanju podrške ne postoje pokazuje primjer društveno odgovorne kompanije Meridian koja je ovom prilikom posjetila JU Dom za starija lica u Prijedoru. U ovom domu trenutno boravi oko 200 korisnika od toga je 60 na odjelu gerijatrije sa težim oboljenjima koji zahtijevaju posebnu njegu, a broj zaposlenih kao i stručnih lica je 76 koji brinu o ovim korisnicima. Ovom prilikomkompanija je uručila donaciju LCD televizor i1000 zaštitnih rukavica koje su u ovom momentu najpotrebnija zaštitna oprema ovoj ustanovi.

 

Uzimajući u obzir da se radi o kategoriji stanovništva koja je najugroženija u ovoj epidemiološkoj situaciji, a JU Dom za starija lica u Prijedorubrine o velikom broju starih i nemoćnih lica i odlično se nosi sa cijelom epidemiološkom situacijomusljed visokog stepena higijene koju održavaju imjera preduzetihna vrijeme- što je za svaku pohvalu.

 

Zaposleni u kompanijiMeridianse trude da uvijek prepoznaju kome je pomoć najpotrebnija. Žele da naši stariji sugrađani budu i dalje bezbijedni, te su odlučili da ovaj put, doniraju 1000 zaštitnih rukavica kao i LCD televizor koji će poslužiti korisnicima za bezbjedniji i ljepši boravak u ovoj ustanovi.

 

– Svaka donacija nam mnogo znači, posebno u ovim otežanim uslovima rada, usljed pandemije i veoma smo zahvalni kompaniji Meridian. Rukavice su najpotrebnije, jer ih u velikim količinama, koristi medicinsko osoblje, korisnici, restoran i higijeničari uz ostala sredstva zaštite i dezinfekcije, te ulažu velike napore, kako bi korisnici i osoblje ostali zaštićeni- istakao je Živko Babić, pomoćnik direktora JU doma za starija lica Prijedor.

 

Aktivisti kompanije Meridiansu od marta mjeseca djelovali u brojnim opštinama širom BiH, Srbije i Crne Gore kako bi donacijama pomogli najugroženije.

 

– U Meridianu sa ponosom ističu da će donacije i pomoć ugroženim stanovnicima uvijek biti prioritet ne samo u ovo vrijeme pandemije nego i u budućnosti.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here