Home Promo MERIDIANBET IZAZOV Ko je gazda u “gradu Bitlsa” – Anćeloti ili Klop?

MERIDIANBET IZAZOV Ko je gazda u “gradu Bitlsa” – Anćeloti ili Klop?

0

Derbi grada Liverpula u FA kupu! “Crveni” dočekuju “karamele”, vodeći tim Premijer lige protiv ekipe čija forma je u usponu – ko će biti bolji?

Kao i uvijek, derbije je teško prognozirati, ali ako vam kažemo da plavi tim iz “grada Bitlsa” nije trijumfovao na stadionu najljućeg rivala od 1999. godine – jasno je ko je favorit!

Na pobjedu Liverpula u Meridianbet kladionici čeka vas sjajna kvota 2.15! Vrijedi probati, zar ne? Naročito ako se u obzir uzme to kako četa Jirgena Klopa igra na “Enfildu”. Opet, ako mislite da će “stari vuk” Karlo Anćeloti uspjeti da iznenadi mlađeg kolegu, čeka vas kvota 3.10 u Meridianu – izazov, zar ne?

Golovi, golovi, golovi… Zbog njih se fudbal najviše i igra! Barem u ova dva tima ima ko da ih daje, što po formi, što po kvalitetu, ali i po značaju utakmice.

Ovdje se, po stilu igre domaćina očekuje goleada, pa vas tako Meridianbet časti kvotom 3.15 za igru I2+&4+! Vrijedi probati!

U poslednja tri FA kup susreta na crvenoj strani grada oba tima dala su gol… Još jedan koristan podatak za vas.

Ipak, ako očekujete jedan čvrst derbi, prepun borbe, s malo golova – nećete se pokajati. Za igru od nula do dva gola čeka vas koeficijent 2.57!

Ni jednom, ni drugom timu nije u cilju da bude neriješeno, u tom slučaju igrao bi se ponovljeni susret na “Gudisonu”. U zgusnutom rasporedu, posebno kad je engleski fudbal u pitanju, to nikom ne ide u prilog, složićete se…

Zato u nedelju od 17.01 časova očekujemo pravi derbi, u kom će “prštati” – mi ćemo navijati za golove, a vi za tikete na kojima će se sigurno naći nešto iz bogate Meridianbet ponude!