Home Promo MERIDIANBET GENERALNI SPONZOR PRVE CFL

MERIDIANBET GENERALNI SPONZOR PRVE CFL

0

 

 

 

Meridianbet i Fudbalski savez Crne Gore potpisali su trogodišnji ugovor o sponzorstvu, zahvaljujući kojem će se elitni rang fudbalskog takmičenja zvati Meridianbet Prva crnogorska fudbalska liga.

 

Ugovor su potpisali Dejan Savićević, predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore i Jovana Klisić, izvršna direktorica kompanije Meridianbet Crna Gora.

 

-Kompanija je pokazala izuzetnu odlučnost u namjeri da postane sponzor našeg elitnog fudbalskog takmičenja, te smo vrlo brzo i lako došli do ugovora koji je potpisan. Siguran sam da će saradnja Saveza i Meridianbet kompanije biti na izuzetnom nivou tokom naredne tri godine i vjerujem da ćemo svi zajedno, a prije svih klubovi učesnici takmičenja, imati izuzetnu korist od iste- kazao je Savićević.

 

On je istakao da počinju saradnju sa kompanijom koja ima iskustva u oblasti sponzorisanja sportskih takmičenja, te da vjeruju da će, zajedničkim snagama, značajno unaprijediti imidž Meridianbet 1. CFL.

 

Klisić je navela da su ponosni što su postali partneri najjače lige u Crnoj Gori.

 

– Sigurni smo da ćemo potpisanim partnerstvom i realizacijom svega što smo planirali svi biti zadovoljni. Cilj je da klubovi Meridianbet 1.CFL dobiju jedan potpuno novi doživljaj i da sama liga bude na nivou koji zaslužuje. Duboko vjerujemo da će ova dugogodišnja saradnja uspjeti da da novo ruho crnogorskom fudbalu – rekla je Klisić.

 

Nova fudbalska sezona u Crnoj Gori počinje u subotu, 23. jula i u prvom kolu Meridianbet 1. CFL sastaju se Jedinstvo – Sutjeska; Jezero – Rudar; Arsenal – Petrovac i Mornar – Dečić, dok je duel Iskra – Budućnost odložen zbog utakmice kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija, koju ekipa iz Podgorice igra na Islandu protiv Breidablika.

 

 

 

PONOSNI SPONZOR KLUBOVA ŠIROM SVIJETA

 

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Doboja, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iznajviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih…

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda u priređivanju igara na sreću.