Home Promo Meridian uručio nagradu pobjednici foto-konkursa

Meridian uručio nagradu pobjednici foto-konkursa

0

 

 

Glavna nagrada foto-konkursa „Banja Luka u jesenjim bojama“, pametni sat koji je obezbijedila kompanija Meridian, uručena je pobjednici Milijani Malušić.

Njena fotografija izabrana je glasovima članova Viber zajednice Grada Banja Luka, a od ukupno 8.968 glasova učesnika ankete – ova fotografija je dobila najviše – 1.533.

Cilj konkursa bila je promocija zdravih životnih navika – pješačenja i biciklizma, ali i Banje Luke.

– Zbog posla često koristim fotoaparat, pa sam ove jeseni poželjela da napravim nekoliko snimaka za uspomenu i to baš u vrijeme ovog konkursa. Poslala sam fotku svog dječaka, ali nisam pomislila da će mi donijeti pobjedu – priča Milijana.

Zahvalna je za glasove koji su je doveli do glavne nagrade koja je i otišla u prave ruke. Milijana je zahvalila Meridianu jer je – kako kaže – dugo razmišljala o pametnom satu, ali kupovina nije bila došla na red. Osim fotografije i nagrada će je uvijek podsjećati na ovu jesen.

– Fotografije pristigle na konkurs zaista prikazuju lijepu stranu života. To se svakako podudara i sa sloganom naše kompanije. Hvala upravi grada što nas je uključila u ovu inicijativu i hvala pobjednici konkursa, kao i ostalim učesnicima, koji su vješto, okom kamere, ovjekovječili sjajne trenutke u gradu na Vrbasu. Ostaje nam da uživamo u fotografijama i obećamo da ćemo i ubuduće podržati akcije koje za cilj imaju tako pozitivne stvari – kažu iz kompanije Meridian.

Podsjetimo, konkurs je organizovala banjalučka Gradska uprava s kojom kompanija Meridian uspješno sarađuje na brojnim društveno-odgovornim projektima.