Home Ostalo MERIDIAN: Podrška domaćoj košarci je naše strateško opredjeljenje

MERIDIAN: Podrška domaćoj košarci je naše strateško opredjeljenje

14

Kompanija Meridian primjenjuje najviše svjetske standarde kada je riječ o podršci lokalnim klubovima i sportskim udruženjima, a ove sezone fokus je na domaćoj košarci.

U posljednjih nekoliko mjeseci, Meridian je postao sponzor košarkaških klubova od Tuzle, Vakufa i Banovića, preko Višegrada do Prnjavora.

Tako je podrška stigla OKK „Sloboda“, KK „Promo“, ŽKK „RMU Banovići“, KK „Varda“, KK „Mladost Buldogs“…

-Klubovi čiji smo sponzori su, između ostaloga, karakteristični po tome što su rasadnici talenata i što baštine tradiciju, a prepoznatljivi su i po svojim navijačima i simpatizerima, za koje Meridian ima posebne pogodnosti. Naše strateško opredjeljenje je podrška domaćoj košarci, pa tako ne izostavljamo ni manje klubove, kojima želimo biti vjetar u leđa- kažu u kompaniji Meridian.

Dodaju da će ulaganje u sport i sportske kolektive biti njihova misija i cilj i u budućnosti.

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Meridianbet ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga – fudbalskih, košarkaških, rukometnih…

U saradnji sa klubovima i sportskim savezima svih zemalja u kojima posluje, ova kompanija novčanim i donacijama u vidu sportske opreme ulaže i u amaterske klubove, sportska udruženja i škole sporta.

 

Za kompaniju Meridian razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.