Home Promo Meridian: Bezrezervna podrška za dobojskog prvoligaša

Meridian: Bezrezervna podrška za dobojskog prvoligaša

0

 

Fudbalski klub Sloga Meridian Doboj bio je domaćin donatorske večeri koja je okupila brojne prijatelje kluba, sponzore i donatore, te sportske radnike i ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Donatorsko veče organizovano je kako bi se prikupio novac za infrastrukturne projekte, a neophodno je da stadion „Luke“ dobije licencu za nastup u Premijer Ligi BiH.

Prijatelji kluba, među kojima je i kompanija Meridian, učešćem u donatorskim aktivnostima čine sve kako bi Dobojlije na viši nivo podigle svoju organizacionu strukturu i infrastrukturu, ali i takmičarski duh.

Podsjetimo, regionalni lider u industriji priređivanja igara na sreću bezrezervnu podršku Slogi pruža od ulaska kluba u Premijer ligu BiH.

– Zajedno pišemo istoriju. Dobojski klub je po prvi put učesnik najvišeg ranga fudbalskog takmičenja u BiH i to sa nama kao naslovnim sponzorom. Svojim sjajnim primjerom pokazuju da se upornost i konstatan rad i te kako isplate. Debitantska sezona u Premijer ligi BiH, kako i sami kažu, smatra se najtežom za sve klubove. Mi smo tu da skinemo dio tog tereta i pomognemo Dobojlijama da ostvare san – kažu u Meridianu uz pohvale „pulenima“ za fantastične rezultate.

Predsjednik kluba Miroslav Kršić na donatorskoj večeri zahvalio je najzaslužnijima za uspjehe dobojskog premijerligaša u prethodnoj polusezoni, a među kojima je i naslovni sponzor – Meridian.

– Vjerujemo kako će događaji poput ovoga podići klub na viši nivo i da ćemo u nastavku sezone izboriti opstanak, a potom, u dogledno vrijeme, cilj svih je da Sloga Meridian bude u Evropi – istakli su čelnici kluba.

Zajedno do ispunjenja svih ciljeva

Inače, klubu Sloga Meridian potrebno je oko 1,2 miliona KM da bi stadion „Luke“ zadovoljio minimalne uslove za dobijanje licence neophodne za nastup u Premijer ligi BiH.

– Nadamo se da će uz našu podršku Dobojlije ispuniti sve ciljeve, kako u pogledu igračkog kadra, tako i izgradnje neophodne infastrukture, ali i onaj najvažniji – opstanak u Premijer ligi BiH. Dobojlije sigurno zaslužuju da uživaju u vrhunskom domaćem fudbalu na ‘Lukama’ – dodali su u Meridianu.

Sezona počinje 25. februara, a Kršić je rekao da se preduzimaju sve aktivnosti da „Luke“ budu u funkciji na radost navijača, ali i svih ljubitelja fudbala.