Home Promo MERIDIAN: Akcije pomoći uvijek stižu na prave adrese

MERIDIAN: Akcije pomoći uvijek stižu na prave adrese

0

 

 

Da humanost nema granice svakodnevno dokazuju aktivisti kompanije Meridian. Ova kompanija koja je jedna od vodećih u priređivanju igara na sreću u okruženju ističe se i kroz humanitarni rad pružanja podrške i veoma je ponosna na ovaj dio poslovanja.

 

Kompanija Meridian nastavila je svoje humanitarne akcije u donacijama pomoći javnim ustanovama i najugroženijim sugrađanima širom BiH i regiona. Donirali su određenu količinu zaštitne opreme – maske i rukavice.

 

Ovaj put akcija pomoći je bila u Banja Luci u dvije javne ustanove: JU Dom penzionera Banja Luka i JU Dom za djecu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješević”, smatrajući da stariji kao i mladi treba da imaju najveći vid zaštite u ovim okolnostima.

 

Ovom donacijom Meridianov tim je omogućio da radnici kao i korisnici ovih Domova lakše prolaze svakodnevnicu, ostanu zaštićeni kao i do sada u doba pandemije izazvane COVID-19. Zdravlje svih nas je najvažnije.

 

Imajući u vidu da se velika finansijska sredstva u ovim ustanovama troše na zaštitnu opremu koja se koristi svakodnevno pomoć je stigla u prave ruke.

 

Kompanija Meridian je među prvima u zemljama okruženja započela akcije pomoći ugroženim sugrađanima i mnogim ustanovama zdravstvene zaštite i u tom smjeru i nastavila. Humanost nema granice, a društvena odgovornost je na svima nama.

 

Do sada kompanija Meridian kao društveno odgovorna kompanija je kroz svoje humanitarne akcije donirala više hiljada paketa pomoći u opštinama RS, FBiH, Srbiji i Crnoj Gori.

 

Meridianov volonterski tim nastavlja i dalje u smijeru pomoći i pružanju podrške, humanost Meridiana nema granice.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here