Home Promo MERIDANBET UZ PRVOLIGAŠA: Novi dresovi za nove trijumfe Varde

MERIDANBET UZ PRVOLIGAŠA: Novi dresovi za nove trijumfe Varde

0

KK Varda HE, zahvaljujući Meridianu, u novoj sezoni ima i novu garnituru dresova, čime se nastavlja podrška ove kompanije višegradskim košarkašima.

 

Klub je sezonu započeo sa dvije pobjede. U budućim nastupima u prvoj košarkaškoj ligi RS, osim po borbenoj igri, Višegrađani će biti prepoznatljivi i po novim, plavim dresovima na kojima je jasno istaknut Meridianbet logotip.

– Vjerujem da će Varda bilježiti uspjehe kao s početka sezone i da je prebrodila sve probleme. Zadovoljstvo je što će se logo Meridiana naći na dresovima i što se sve to poklopilo sa važnim jubilejom tima iz Višegrada. Ponosni smo što na ovaj način učestvujemo u obilježavanju njihovih 50 godina postojanja – istakao je Nikola Milisavljević, operativni direktor u kompaniji Meridian.

 

Nadam se, dodao je Milisavljević, da će Višegrađani s puno elana nastaviti takmičenje u prvoj ligi, a naša puna podrška klubu i u budućnosti se podrazumijeva.

 

– Nadamo se da će nam novi dresovi donijeti sreću u nastavku takmičenja i da ćemo ovu sezonu pamtiti po odličnim nastupima i još boljim rezultatima. Hvala kompaniji Meridian što pomaže sportskim kolektivima i što su naš neizostavan partner u ostvarivanju svih ambicija. Najvažnija želja je svakako što bolji plasman na tabeli – rekao je Ilija Vidaković, trener Višegrađana, ističući da je Meridian među sportistima i šire prepoznat baš po društveno-odgovornom poslovanju i brojnim uspješnim saradnjama.

Zadovoljstvo je, istakao je Vidaković, biti među timovima koji uživaju bezrezervnu podršku tako uspješne kompanije.

 

KK Varda HE ove godine obilježava respektabilnih pola vijeka postojanja i nije jedini tim koji kompanija Meridian podržava.

 

UVIJEK ZA SPORT!

 

Globalni lider u industriji zabave i igara na sreću ne pravi razliku između „malih“ i „velikih“ klubova, profesionalaca i amatera, seniora i veterana.

 

U prilog tome ide i podatak da je Meridian grupacija ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iz najviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih i mnogih drugih.