Home Promo MERIDAIN NE STAJE: Donacija zaštitne opreme Domu za starija lica

MERIDAIN NE STAJE: Donacija zaštitne opreme Domu za starija lica

0

 

Kompanija Meridian, Domu za starija lica u Istočnom Sarajevu, dopremila je pakete zaštitne opreme u vidu maski i rukavica i na taj način nastavila realizaciju svojih volonterskih aktvnosti, započetih u martu.

 

Podsjetimo, već prvih dana pandemije, timovi Meridiana posjetili su brojne gradove i opštine u BiH, kako bi donacijama pomogli onima kojima je pomoć bila najpotrebnija.

Obišli su, između ostalih, Tuzlu, Sarajevo, Doboj, Banjaluku, Gradišku i Prijedor, a osim u BiH, Meridianov volonterski tim djelovao je u Srbiji i Crnoj Gori. Ovi mladi ljudi su tako postali sinonim za donacije širom Balkana- u tom smjeru, kažu, i nastavljaju.

 

U Domu za starija lica kažu da donacija stiže u pravom trenutku, jer opremu koriste svakodnevno.

– Zaista se zahvaljujemo kompaniji Meridian, čiji su nas predstavnici posjetili i uručili donaciju- naveli su iz ove ustanove, dodajući da trenutno imaju 140 korisnika.

 

S obzirom na to da će borba sa pandemijom očigledno potrajati, Meridian će još odlučnije nastaviti sa podrškom i pomoći onima kojima je ona najpotrebnija, jer svaki poslovni uspjeh je u drugom planu ukoliko kompanije ne reaguju u pravom trenutku.

 

Meridian, uvijek i svuda uz svoj narod!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here