Home Biznis Lijep, stilizovan i pametan – Smart Watch

Lijep, stilizovan i pametan – Smart Watch

0

12.10.2020. / 16:37

BANJALUKA – Popularnost pametnih satova već neko vrijeme raste među ljubiteljima korisnih i interesantnih gadžeta, ali i među onima koji cijene lijepe i stilizovane detalje.

foto: mtel

Pametni satovi su odlična dopuna svim funkcionalnostima vaših pametnih telefona, a nude pregršt pametnih opcija koje će vam olakšati svakodnevicu.

Zahvaljujući unapređenom modernom dizajnu pametne satove sve češće viđamo i kao nezaobilazne modne dodatke. Dizajnirani tako da izgledaju ujedno i sportski i elegantno, a  moguće ih je uklopiti u gotovo svaki stil.

Možete ih pronaći sa gumenim, kožnim i metalnim narukvicama, te postoje i oni čije je narukvice moguće mijenjati u zavisnosti od modne kombinacije. A moguće je izmjeniti ekran vašeg pametnog sata, tako da isti sat može da poprimi izgled klasičnog sata na kazaljke, ali i sportskog digitalnog sata u zavisnosti od toga koji stil birate.

Pored atraktivnog izgleda, pametni satovi u zavisnosti od vrste i proizvođača vam mogu omogućiti da primate pozive, poruke, da komunicirate sa drugima bez da svaki put potežete za telefonom. Na ekranu pametnog sata možete provjeriti različite notifikacije i odlučiti da li su važne, odnosno da li ćete nastaviti komunikaciju putem telefona.

Takođe, pametni satovi pružaju mogućnost praćenja različitih fizioloških parametara korisnika, što vam omogućava dobijanje niza personalizovanih zdravstvenih fitnes informacija.

Preporuka kompanija m:tel su vrhunski Samsung i Huawei satovi koji pored atraktivnog dizajna nude pregršt pametnih opcija koje će vam olakšati svakodnevicu. A obradovaće vas činjenica da svi korisnici kompanije m:tel mogu nabaviti svoj idealan pametni sat i to na 24 rate u iznosu od 15,41 KM do 30,92 KM mjesečno u zavisnosti od modela uz početnu jednokratnu uplatu.

Tagovi:

Povezane vijesti

Let's block ads! (Why?)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here