Home Promo Kompanija Meridian: Zahvalnost zdravstvenim radnicima JZU bolnica Gradiška za nadljudske napore koje...

Kompanija Meridian: Zahvalnost zdravstvenim radnicima JZU bolnica Gradiška za nadljudske napore koje ulažu u vremenu pandemije

0

 

 

Vrijeme pandemije korona virusa koje je iza nas i borba koja još uvijek traje ostavlja traga na svima. Poseban teret ovog vremenapodnose naši zdravstveni radnici koji ulažu velike nadljudske i profesionalne napore kako bi naši sugrađani imali zdravstvenu zaštitu u svakom momentu, a pri tome su i sami ugroženi od virusa koji ne bira.

Kompanija Meridian se suosjeća sa našim zdravstvenim radnicima kojima briga o zdravlju stanovništva nije samo posao nego poziv i život.

JZU bolnica Gradiška, je regionalna bolnica koja pruža zdravstvene usluge stanovništvu opština Gradiška i Srbac,a djelimično opštine Kozarska Dubica i Laktaši.

U ovoj vanrednoj situacijiu ovoj bolnici zdravstveni radnici rade neprekidno, a sve u cilju da bi pružili pomoći adekvatnu zdravstvenu zaštitu svakom čovjeku. Kompanija Meridian prepoznaje ovaj teret i odaje im veliku zahvalnost za sve što čine za svoj narod.Uručen jepaket u vidu donacijeza osvježenje kafe, čaja, kuhala za vodu, a sve za veliko HVALA ovim „velikim ljudima“ da znaju da nisu zaboravljeni.

„Zahvaljujemo se kompaniji Meridian na donaciji i koja se u ovim teškim vremenima za sve nas sjetila i naših radnika, da nas posjeti i odaju nam ovu čast- istakao je Rajko Dodik direktor JZU bolnica Gradiška.

„Naši zdravstveni radnici su zaslužili veliko priznanje od svih nas jer da nije njih ništa ne bi bilo isto i u normalnim vremenima, a posebno sada dok pandemija traje, a oni stoje na prvoj liniji odbrane“ – ističu iz ove kompanije.

Kompanija Meridian nikad ne zaboravlja one kojima je pomoć najpotrebnija.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here