Home Promo KOMPANIJA MERIDIAN: Vrijedna donacija Domu omladine

KOMPANIJA MERIDIAN: Vrijedna donacija Domu omladine

0

 

 

 

Zahvaljujući kompaniji Meridian, Dom omladine u Banjoj Luci bogatiji je za multimedijalnu opremu, koja će dodatno obogatiti sadržaje u tom prostoru.

 

Primopredaji su prisustvovali predstavnici kompanije, Gradske uprave i Saveza studenata Pravnog fakluteta.

 

Milada Šukalo, savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti, zahvalila je Meridianu na donaciji, istakavši da je riječ o društveno-odgovornoj kompaniji, koja je mnogo puta do sada pokazala da ima sluha za potrebe i želje mladih.

 

Nastavljamo sa unapređenjem rada Doma omladine i aktivno radimo na unapređenju uslova za sprovođenje aktivnosti i projekata mladih. Naš cilj je da mladima u našem gradu ponudimo što više sadržaja, kako bi što kvalitetnije provodili svoje vrijeme, tako da ova vrijedna donacija zaista stiže u pravi čas– navela je Šukalova.

 

Sa njom je saglasan i Nikola Milisavljević, operativni direktor u Meridianu, koji vjeruje da će se oprema, zahvaljujući kojoj je Dom bogatiji za e-sport kutak, sigurno biti razlog još veće posjećenosti mladih.

Ova donacija predstavlja nastavak sjajne saradnje Gradske uprave i naše kompanije. Podsjetio bih da smo prije godinu dana na istom mjestu uručili tablete za Udruženje roditelja sa četvoro i više djece 4+,  te najavili niz akcija, koje smo i realizovali– rekao je Milisavljević.

 

Multimedijalna oprema donirana je za potrebe projekta „Dom omladine u susret e-sportu“, koji sprovode studenti Pravnog fakulteta.

 

Rastko Vučić, predsjednik SSPF, zahvalio je Gradskoj upravi i kompaniji Meridian na podršci u sprovođenju projekta, koji će biti održavan jednom mjesečno u Domu omladine.

 

Izuzetno nam je drago što smo kroz ovaj projekat dobili ovako vrijednu opremu: televizore, konzole i lejzibegove, koji će, po završetku projekta, moći besplatno koristiti svi mladi koji posjete ovaj prostor – rekao je Vučić.