Home Promo KOMPANIJA MERIDIAN: Kampanje sa svrhom – prioritet i u 2023.

KOMPANIJA MERIDIAN: Kampanje sa svrhom – prioritet i u 2023.

0

 

Meridian podstiče razvoj sporta, kulture i obrazovanja, osnaživanje žena i rodnu ravnopravnost, očuvanje životne sredine i humanost… Regionalni lider u industriji priređivanja igara na sreću i te kako je ponosan na brojne društveno-odgovorne projekte!

Kako ističu, žele da njihove aktivnosti imaju dugoročne pozitivne efekte na veliki broj ljudi.

– Sve nas se tiču i sport i kultura i projekti koje predlažu i sprovode budući akademski građani, ali i očuvanje životne sredine. Rodna ravnopravnost naša je korporativna politika i svakodnevno se borimo za podizanje standarda za ekonomsko osnaživanje žena – ističu u Meridianu, dodajući da nikada ne zaboravljaju na humanost i obavezu da pomognu onima koji se bore za najvrjednije – zdravlje!

ZA BUDUĆA POKOLJENJA…

Često se kaže da će se nečija vrijednost mjeriti onim što ostavlja budućim pokoljenjima. Zato su u ovoj kompaniji posebno ponosni na učešće u projektu „Zasadi ili doniraj“ u sklopu kojeg su poklonili sadnice za obnovu drvoreda.

– Raduje nas činjenica da će generacije koje dolaze šetati obnovljenim drvoredom i što smo na svoj način doprinijeli tome da grad na Vrbasu zadrži epitet grada zelenila – kažu u Meridianu.

… STUDENTE I MLADE

Među dugoročnim projektima su partnerstva sa studentima! Budući pravnici, mašinci i inženjeri elektrotehnike mogu da potvrde da u Meridianu imaju dragocjenog partnera.

– Iza nas su Studentske igre, štampanje naučnog lista ‘Iustitia’, studentima Mašinskog fakulteta pomogli smo da odu na ‘Mašinijadu'… Budući inženjeri elektrotehnike su se u ‘Meridian’ dresovima takmičili na ‘Elektrijadi’ u Bugarskoj – podsjećaju u ovoj kompaniji.

Zahvaljujući kompaniji Meridian i Dom omladine, omiljeni prostor za okupljanje mladih u Banjaluci, bogatiji je za multimedijalnu opremu i e-sport kutak koji je dodatno obogatio sadržaje koji nude mladima.

ODGOVORNO NA SVIM NIVOIMA!

Odgovorno poslovanje za Meridian je imperativ na svim nivoima, pa tako i kada je u pitanju podizanje svijesti o ženskom zdravlju ili ženskim pravima.

Osmomartovska kampanja „Za život žena“ nije mogla da prođe bez Meridiana, a kao poseban poklon došao je koncert Nine Badrić na Trgu Krajine u Banjaluci.

– Povodom Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke pomogli smo rad Saveza žena ‘Iskra’ i činićemo tu i u budućnosti. Hvala ‘Iskri’ što je uvijek uz ove žene, a na našu podršku uvijek mogu da računaju – naveli su.

Da poruke protiv nasilja nad ženama odjekuju što jače – tu je i novembarska kampanja u kojoj uvijek učestvuju!

HUMANOST NIJE SAMO RIJEČ

Da humanost u Meridianu nije samo riječ potvrđuje i učešće u humanitarnoj akciji za liječenje dječaka Vukašina Mićevića iz Rudog. Podsjetimo, Meridian je na licitaciji kupio potpisan dres Edina Džeke, a prihod je uplaćen Vukašinovim roditeljima.

– Drugima možemo pomoći na bezbroj načina. Nekad je dovoljna samo topla riječ i razumijevanje, a nekad je novac put da se nevolje prevaziđu. Nerado pominjemo ovo posljednje, ali to činimo da bismo i druge motivisali da budu humani – rekli su u Meridianu.