Home Promo Kompanija Meridian: Donacijom roditeljskoj kući “Iskra” iz Banja Luke dajemo podršku roditeljima...

Kompanija Meridian: Donacijom roditeljskoj kući “Iskra” iz Banja Luke dajemo podršku roditeljima i djeci da nisu sami u borbi za zdravlje

0

 

 

Da sva djeca imaju pravo na liječenje, izlječenje i život, a da roditelji imaju nezamjenjivu i značajnu ulogu u životu svoje djece i pravo da aktivno učestvuju u njihovom liječenju najbolje znaju u Udruženju roditelja “Iskra” iz Banja Luke.

Udruženje roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“ osnovano je 4. novembra 2014. godine u Banjaluci. Ovo udruženje svakodnevno podiže svijest javnosti o malignim oboljenjima koje pogađaju djecu i mlade, a ima važnu ulogu u pružanju podrške djeci i njihovim porodicama.

U ovom vremenu korone virusa kompanija Meridian kao društveno odgovorna kompanija posjetila je ovo udruženje. Posebno radi osjetljivosti ove kategorije ovim putem uručila je donaciju u vidu: bezkontaktnih toplomjera, hiruških zaštitnih maski, sredstva za higijenu i dezinfekciju, osnovne životne namirnice, grickalice kao i društvene igre za mališane koji borave u roditeljskoj kući.

“U roditeljskoj kući trenutno je popunjeno svih 7 apartmana. Svaka pomoć u vidu donacije nam je dobro došla da bi boravak djece i roditelja bio što bezbrižniji i kvalitetniji. Zahvaljujemo se kompaniji Meridian koja nam je donirala značajnu donaciju za našu roditeljsku kuću koja će sasvim sigurno pomoći u ovim teškim vremenima, a posebno izazvanim i pandemijom virusa korona” – istakla je Andrea Pećanac sekretar Udruženja Iskra.

Iz kompanije Meridian poručuju da nikako ne smijemo zaboraviti one kojima je pomoć najpotrebnija. Svi zajedno trebamo da se uključimo u zajednicu, a posebno podržavajući djecu i roditelje koji su suočeni s malignom bolešću jer niko sa ovim oboljenjem ne bi trebao da se suočava sam.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here