Home Region Kolindin autobus izazvao udes i PRODUŽIO DALJE

Kolindin autobus izazvao udes i PRODUŽIO DALJE

0
epa07747457 Croatian President Kolinda Grabar-Kitarovic gives a joint press conference with the Israeli Prime Minister at the Prime Minister’s office in Jerusalem, 29 July 2019. Grabar-Kitarovic is on a two-day state visit to Israel. EPA-EFE/MENAHEM KAHANA / POOL

SPLIT – Autobus u kojem je bila kandidat za predsjednika Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izazvao je saobraćajnu nezgodu prilikom povratka sa predizbornog skupa u Splitu i nije se odmah zaustavio, a iz njenog izbornog štaba izrazili su žaljenje.

Autobus je okrznuo automobil na uskom putu, a niko iz kolone u kojoj je bila Kitarovićeva nije stao da vidi šta se dogodilo i pomogne vozaču.

– Sve je učinjeno po pravilima jer se štićena kolona ne zaustavlja – rekao je za RTL portparol kampanje Kitarovićeve Zoltan Kabok i dodao da Izborni štab izražava žaljenje zbog manje saobraćajne nesreće.

U policiji su, takođe, objasnili da štićena kolona nikada ne staje ako se dogodi manja saobraćajna nezgoda, već se zaustavlja kasnije na prvoj mogućoj lokaciji, kao što je učinjeno i sinoć.

Vozač automobila Silvija Soldo ispričala je za RTL da je stala desno uz put, najviše što je mogla da ne upadne u kanal, navodeći da joj slupan cijeli lijevi dio automobila i otkinut retrovizor.

– Najviše su oštećena zadnja vrata gdje mi je dijete sjedilo. On je udario koljenom. Malo ga boli pa mora na pregled kod hirurga – rekla je Soldo, navodeći da je iznenađena što niko nije stao da vidi šta se dogodilo.

Kitarovićeva je održala predizborni skup u dvorani Sportskog centra “Gripe” i predstavila svoj program sa kojim ide u trku za drugi mandat predsjednika Hrvatske.

Prethodni tekstZidan: Ne postoji problem sa Jovićem

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of