Home Vijesti ISTRAŽIVANJA POKAZUJU DA POLITIKA DEMOSA IMA PODRŠKU GRAĐANA

ISTRAŽIVANJA POKAZUJU DA POLITIKA DEMOSA IMA PODRŠKU GRAĐANA

0

GRADIŠKA – Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Gradišci da ova stranka na početku izborne godine pokazuje stabilnost i da je dobro organizovana, a istraživanja pokazuju da Demos ima podršku građana za politiku koju zastupa.
“Sigurno ćemo na ovogodišnjim izborima napraviti rezultat koji će nam omogućiti da budemo nezaobilazan politički faktor u Republici Srpskoj, a nadam se i u BiH”, rekao je novinarima Čubrilović nakon sjednice Predsjedništva Demosa.

Predsjednik Gradskog odbora Demosa u Gradišci Vladimir Janković, koji je i predsjednik Regionalnog odbora stranke, podsjetio je da je Demos na proteklim lokalnim izborima u Gradišci bio treća stranka po broji glasova, a četvrta u izbornoj jedinici na području regije, ističući da je uvjeren da je trenutno podrška građana još veća.
Janković je uvjeren da je Demos trenutno druga stranka po snazi u Gradišci, te da na području regije kojoj pripadaju još Laktaši, Srbac i Prnjavor ima dovoljnu podršku da na izborima krajem godine osvoji direktan poslanički mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske.
Na redovnoj sjednici Predsjedništva Demosa, koja je održana u Kulturnom centru Gradiška, analizirana je trenutna politička situacija u Republici Srpskoj i BiH, te razgovarano o dosadašnjim i planiranim aktivnostima ove stranke.
Adblock test (Why?)