Home Biznis Igra banjalučkog “Legit-a” ide na svjetsko tržište

Igra banjalučkog “Legit-a” ide na svjetsko tržište

0

28.01.2023. / 15:00

BANJALUKA – Jedini studio za produkciju video igara u Banjaluci “Legit” uspješno je okončao svjetsku premijeru igre “Pets Hero”.

FOTO: Pets Hero

Svijet “Pets Hero-a” pruža jedinstveno je iskustvo u kojem su igrači na pametnim telefonima u ulozi superheroja i zaštitnika kućnih ljubimaca.

“Igrači imaju mogućnost odabira ljubimca po svom izboru, bilo da je to pas ili mačka, kojem će potom pružiti zaštitu od najezde vanzemaljaca i njihovog vođe, a čije tačne namjere niko ne poznaje. U svojoj novoj avanturi, igrači “Pets Hero” imaće na raspolaganju i nekoliko super-moći koje će im pomoći u borbi protiv najezde, na osam različitih nivoa, uz mnogo dobre zabave”, poručili su iz ove kompanije.

Igrs se može besplatno i jednostvano preuzeti na Play Store (za andorid) i na App Store za korisnika iOS.

Igra je u potpunosti razvijena od strane domaćeg tima stručnjaka iz područja animacije, dizajna i programiranja. Ugodna grafika i zvuk, te mnogo različitih zahtjevnih nivoa, garantuju igračima sate dobre zabave.

“Ako ste ljubitelj igara za pametne telefone, ova igra koju ne smijete propustiti. Igranjem igre “Pets Hero” igrači će obezbjediti sredstva za hranu i smještaj stvarnih napuštenih ljubimaca! Kako? Dio sredstava dobijenih putem oglašavanja u igri, kompanija “Legit” doniraće partnerskom Udruženju za zaštitu životinja “Šapa u srcu – Zampa nel cuore” iz Banjaluke. Ovo udruženje pomaže u smještaju, prehrani i udomljavanju napuštenih kućnih ljubimaca i pruža podršku ljudima koji brinu o napuštenim životinjama”, poručili su.

CAPITAL

Tagovi:

Povezane vijesti

Adblock test (Why?)