Home Vijesti FOTOGRAFIJA MU ZAGORČALA ŽIVOT „Gradonačelnik Trebinja mi PRIJETI ZBOG SLIKE sa Trivićevom“

FOTOGRAFIJA MU ZAGORČALA ŽIVOT „Gradonačelnik Trebinja mi PRIJETI ZBOG SLIKE sa Trivićevom“

0

Duško Miljanović, zaposlen u jednoj od trebinjskih javinih ustanova, tvrdi da mu je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić prijetio zbog fotografisanja sa opozicionom poslanicom Jelenom Trivić.
– Negdje oko 12 časova, bio sam pozvan u kabinet gradonačelnika gdje me je dočekao Mirko Ćurić. Pozvao me je da razgovaramo jer je, kako je rekao, upoznat da sam se slikao sa Jelenom Trivić, kao i da sam na Fejsbuku objavljivao svoje stavove koje je on prepoznao kao „poruke upućene njemu“. Reče da on nema Fejsbuk, ali da su mu sve prenijeli. Pitao me je kakve su to „poruke“, šta mu to poručujem i da li to znači da podržavam Jelenu – napisao je Miljanović na svom Fejsbuk profilu.
Naglašava da je sve imalo prijeteći ton.

Драги пријатељи,Данас, негдје око 12 часова, био сам позван у кабинет градоначелника гдје ме је дочекао Мирко…

Gepostet von Душко Миљановић am Donnerstag, 12. Dezember 2019

– Pomenu mi neki film u kome, kao brat brata udara, ali mu govori „ne tučem te ja nego zakon“. Pa nastavi, tonom koji je bio nešto što sam prvi put vidio kod mog prijatelja Mika, prijetećim tonom. Reče mi da će „ako još jednu takvu poruku pošaljem“ on morati da povuče poteze protiv mene, jer to znači da idem protiv njega i sistema. Božićni su posti, pa ću birati riječi. Kada si danas zaprijetio meni, prijetio si najmanje meni, a najviše Ivaninom, Aninom i Stefanovom ocu – napisao je između ostalog.
Njegove tvrdnje je komentarisala i Jelena Trivić.

Gepostet von Душко Миљановић am Samstag, 7. Dezember 2019

Kaže da je Duška nedavno upoznala i rekla mu da slobodno može da sjedne sa njima jer je ovo, kako kaže, slobodna zemlja.

ГДЈЕ ЈЕ КРАЈ БЕЗУМЉУ РЕЖИМА? – Порука Мирку Ћурићу, градоначелнику Требиња. Душка сам упознала у прошлу суботу у…
Gepostet von Jelena Trivic am Donnerstag, 12. Dezember 2019

– Izgleda da sam se prevarila. Da li je ovo Republika Srpska za koju su naši ginuli? Da li je ovo društvo u kojem treba da podižemo svoju djecu? Da li imamo pravo da budemo slobodni? I da li se stidiš Evropo što se ovo dešava u tvom srcu u 21. vijeku? – napisala je ona.
Srpskainfo je pokušala da stupi u kontakt sa gradonačelnikom Trebinja Mirko Ćurić, ali zbog obaveza jutros nije bio dostupan za komentar.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Direktorka Glavne banke Republike Srpske u okviru Centralne banke BiH Dijana Grahovac podnijela je neopozivu ostavu na članstvo u Srpskoj …
VIŠE

Rusija je spremna da preduzme sve mjere bezbjednosti i da liječi bivšeg komandanta Glavnog štaba Vojske Republike Srpske Ratka Mladića kojem je …
VIŠE

“Kod lidera SDA Bakira Izetbegovića je prisutna ljubav prema mržnji.” Emir Kusturica, …
VIŠE

Dok je bila predsjedavajuća, Dom nije radio, ali su poslanici na putovanja potrošili 110.000 KM. Borjana Krišto, član kolegijuma Predstavničkog …
VIŠE

Grad Bijeljina će u 2020. nositi titulu Evropskog grada sporta. Mićo Mićić, gradonačelnik …
VIŠE

Od početka ove godine narodnim poslanicima je, po odredbama Pravilnika, za troškove dolaska i povratka na sjednice Narodne skupštine Republike …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)