Home Promo FK SLOGA TRN PREDSTAVIO NOVE DRESOVE

FK SLOGA TRN PREDSTAVIO NOVE DRESOVE

0

 

 

FK Sloga Trn je predstavio dresove za novu sezonu. Kao i u prethodnom periodu, ova ekipa će igrati svoje domaće utakmice u svojoj prepoznatljivoj plavoj garnuturi.

Ove godine, FK Sloga Trn slavi 25 godina od osvajanja Kupa Republika Srpske, a upravo je to tema ovosezonskih dresova.

Na dresu se nalazi grb kluba i naziv naslovnog sponzora – Meridian.

Pored dresova i šorceva za utakmice, urađena je komplet oprema uključujući majice, šorceve i trenerke za treninge.

Uz pomoć sponzora, renovirane su i stolice na tribinama što pruža dosta bolji komfor svim ljubiteljima FK Sloga Trn.

Prilikom potpisa ugovora sa kompanijom Meridian, predsjednik kluba Saša Popović je ranije istakao:

-Hvala Meridianu koji nas je prepoznao kao sportski kolektiv u koji vrijedi ulagati i kojem vrijedi pružiti podršku. Zadovoljstvo je za partnera imati jednu takvu renomiranu kompaniju, poznatu po ulaganju u sport.

U dosadašnjem toku sezone, FK Sloga Trn je ostvario četiri pobjede i dva poraza i nalazi se na drugom mjestu Druge lige Republike Srpske – grupa zapad.

Meridian grupacija je ekskluzivni betting partner više od 20 fudbalskih i košarkaških klubova širom svijeta. Od Beograda, Banja Luke, Podgorice, preko Minhena, Valete i Limasola, Kanarskih ostrva, Dar es Salama… Ponosni je sponzor timova koji dolaze iznajviših profesionalnih liga: fudbalskih, košarkaških, rukometnih i mnogih drugih.

Za ovu kompaniju razlika između “malih“ i “velikih“, profesionalnih i amaterskih, seniorskih i veteranskih sportova ne postoji – svi imaju podršku globalnog brenda industrije zabave i igara na sreću.