Home Promo FINALNA BORBA ŽIVIH I MRTVIH: Kako zaraditi na Game of Thrones?

FINALNA BORBA ŽIVIH I MRTVIH: Kako zaraditi na Game of Thrones?

0

Samo još jedan dan ostao je do početka dugo iščekivane, posljednje sezone televizijskog fenomena Game of Thrones, a u Meridianu su kreirali sjajne specijale na koje možete da se kladite.

 

Svakako, jedno od najčešćih pitanja je ko će preživjeti posljednju sezonu. Meridian, naravno, ima fenomenalne kvote i za to.

Najinteresantniji specijal tiče se Briane od Tarta i njenog ljubavnog života.

Kladite se da će Briana od Tarta biti sa Tormundom i pogodite kvotu 3,25 ili da će, ipak, završiti sa Džejmi Lanisterom.

 

U posljednjoj sezoni želimo da saznamo i odgovor na pitanje: ko je Princ/ Princeza koji obećan/obećana (Azor Ahai)? U Meridianu se možete kladiti na Džona Snou-a, Deneris ili Džejmija Lanistera.

I, naravno najvažnije pitanje je:ko će na kraju da sjedne na Gvozdeniprijestol?Ako tipujete na Džona Snoua, čeka vas kvota 5.0, a ukoliko mislite da će to biti Majka zmajeva, imate kvotu 10.

 

Kao vladaoca Vesterosa odaberete mudrog Tiriona i ulog ćete uvećati čak 10 puta. Ukoliko mislite da će, ipak, na kraju Gvozdeni prestol biti uništen, Meridiani za to spremio kvotu 1,58.

Dok čekate početak kraja “Igre prijestola” i nove epizode, možete posjetiti Meridianov sajt i zabaviti se uz fenomenalnu kazino igricu Game of Thrones. Zabavi nikad kraja! Uz Meridian ste uvijek na dobitku.

avatar
  Pretplati se  
Notify of