Home Promo DVA SATA VATRE U RIMU: Meridianbet kvote za spektakl koji će gledati...

DVA SATA VATRE U RIMU: Meridianbet kvote za spektakl koji će gledati cijela Evropa

0

Rim će “gorjeti” ovog popodneva i večeri – Roma i Lacio igraju “Derbi dela Kapitale”. Dan kad sve staje ne samo u prestonici, već i u čitavoj Italiji!

 

Šta kažu Meridianbet kvote? Lacio je favorit po kvoti 2.55, trijumf Rome plaća se 2.70, a podjela bodova veoma dobrih 3.55.

“Nebeskoplavi” definitivno ulaze u ovaj susret kao blagi favoriti, u sjajnom su nizu od osam pobjeda u Seriji A, pa ne bi začudilo da slave i u ovom 21. kolu.

 

Meridianbet vam nudi sjajnu igru, vođstvo na poluvremenu i trijumf tima Sergeja Milinković-Savića uz primljen gol (2-2&GG), sjajna kvota 5.90.

Radovao se Lacio triput u posljednjih deset susreta pred navijačima najljućeg rivala, jednom je bilo neriješeno, Roma je pobijedila u šest navrata… I uvijek je napeto!

 

Crveni kartoni nisu rijetka pojava na derbijima Rima, pa ko zna, možda tako bude i ovaj put.

Da će domaćin pobijediti, uz isključenje svog igrača, Meridianbet časti sjajnom kvotom 13, ako to urade “lacijali”, čeka vas koeficijent 15.

Taj Ćiro Imobile, ove sezone već ima 23 gola na kontu i najbolji je strijelac šampionata… Očekuje se njegov uticaj na igru i da zatrese mrežu. Njegov gol glavom po kvoti osam, nije loše, zar ne? Samo u Meridianu!

 

S druge strane je “Dijamant”, Edin Džeko. Da će sjajni fudbaler iz BiH učiniti isto, zatresti mrežu udarcem glavom, kvota je sedam.

Aleksandar Kolarov igra sjajno u dresu “vučice”, često njegovi projektili završavaju na TV špicama, a kako i ne bi? Uvijek je to čista atrakcija.

Ako borbeni lijevi bek Rome postigne pogodak, usput zaradi i javnu opomenu, a vama se baš to “javilo” – Meridianbet ima rješenje za to po kvoti 15.

 

Bilo kako bilo, čeka nas još jedan vatreni rimski derbi, a ko će pognute glave kući saznaćemo od 18 časova… Lacio se bori za titulu, Roma za priključak samom vrhu.