Home Vijesti DODIKOVA PONUDA OPOZICIJI “Čekaću vas do šest, dodajte sve što mislite da...

DODIKOVA PONUDA OPOZICIJI “Čekaću vas do šest, dodajte sve što mislite da treba”

0

BANJALUKA – Srpski član Predsjedništva BiH i lider SNSD Milorad Dodik ponudio je opoziciji da u Informaciju za posebnu sjednicu Narodne skupštine ugradi sve što misli da nedostaje, uključujuči i današnje obraćanje Mirka Šarovića, Branislava Borenovića, kao i drugih lidera kao što su Nenad Stevandić i Petar Đokić.
– Kao predsjednik vladajuće partije to predlažem svom poslaničkom klubu. Dakle, da se doda ovo što ste rekli, da se takva informacija smatra integralnom za raspravu, kako bismo na bazi toga došli do jedinstva. Ni ja ne bježim od toga da je bilo grešaka, i ja sam griješio. Nije popularno da je političar bio naivan, ali eto ja ću reći da sam imao naivnosti. Nastojali smo da izađemo iz situacije koja je bila teška. Ali, stvar koju smo činili bila je za dobrobit Republike Srpske od komenta kada smo uzeli vlast. Nama danas treba jedinstvo oko visokih predstavnika. To nije i stvar mene  i Šarovića, nego ovog naroda. Hoćete da vas sačekam večera do šest? Dodajte u informaciju sve ono što mislite – ponudio je Dodik, prenosi Srpskainfo.com.
Ponovo je ponudio opoziciji da zajedno uđu u Savjet ministara BiH „pa ćete vidjeti da imamo snagu“.
– Ovako nema Šarović snage, ni Crnadak, niti ja imam dovoljno snage – rekao je Dodik, uz dobacivanje opozicionih poslanika.

Prethodni tekst“Ili ćemo sva trojica prestati s tenisom ili neće niko” Let’s block ads! (Why?)