Home Ostalo Dodik pisao Nurkiću: Izdrži majstore, svi smo uz tebe

Dodik pisao Nurkiću: Izdrži majstore, svi smo uz tebe

0

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik pridružio se armiji poznatih iz svih sfera i uputio pismo podrške Divu iz Živinica Jusufu Nurkiću, košarkašu Portlanda i našem reprezentativcu, koji je, podsjećamo, jučer slomio nogu.

– Neprijatno me iznenadila vijest o teškoj povredi koju si doživio na kraju utakmice s Bruklinom u kojoj si, kao i do sada, pružio sjajnu partiju. Kao čovjek i ljubitelj košarke, ali i tvoj fan želim da ti uputim iskrene riječi podrške i ohrabrenja za što skoriji oporavak i povratak na teren – naveo je  Dodik u pismu podrške.

Dodik je naglasio da izuzetno cijeni Nurkićevu igru i da se radovao njegovim briljantnim nastupima za Portland u najjačoj svjetskoj košarkaškoj ligi u kojoj nastupaju najbolji.

-Izdrži majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi pokazao sve što možeš i umiješ – poručio je Dodik u pismu podrške Nurkiću.

Podsjećamo, Nurkić je slomio nogu u bezazlenom skoku u susretu protiv Bruklina, a prema prvim prognozama, oporavak će trajati i do osam mjeseci

Također, Nurkić je sinoć i operiran, a prema prvim informacijama, mišići i živci nisu pokidani.

(Avaz)

avatar
  Pretplati se  
Notify of