Home Vijesti DODIK NIJE BIO U OPASNOSTI Bio u hotelu u kojem pucano na...

DODIK NIJE BIO U OPASNOSTI Bio u hotelu u kojem pucano na crnogorskog biznismena

0

BEOGRAD – Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik nalazio se u hotelu u Beogradu u kojem je sinoć pucano na crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića, ali nije bio u neposrednoj blizini i u direktnoj opasnosti.
Na Davidovića, vlasnika nikšićkog “Neksana”, dok se nalazio u lobiju hotela “Кraun plaza”, nepoznati napadač, koji je bio van hotela, ispalio je hitac iz snajperske puške.

Poslije ispaljenih hitaca, snajperista se odvezao nedaleko od mjesta događaja, stavio pušku u vozilo, koje je potom zapalio. Policija je automobil pronašla u Novom Beogradu, a snajperska puška bila je u ugljenisanom vozilu.
Кako prenosi Pink, napadač je ranio Davidovića u ruku i on nije životno ugrožen.Mediji prenose da je Davidović u trenutku ranjavanja bio u društvu vladike budimljansko-nikšićkog Joanikija, koji je izjavio da ne može da daje izjave jer je trajao uviđaj i da nije povrijeđen u napadu.
“Večernje novosti” navode da je Davidović poznat i kao protivnik trenutne vlasti u Podgorici i kao veliki ktitor Srpske pravoslavne crkve.

Prethodni tekstTea Kovačević (9) iz Gradiške osvojila turnir u Americi Let’s block ads! (Why?)