Home Politika Dodik nakon sastanka: Plate u Srpskoj treba povećati

Dodik nakon sastanka: Plate u Srpskoj treba povećati

0


U Banjaluci je održan sastanak Izvršnog komiteta Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

“Na sastanku su usvojeni zaključci koji su usvojeno na Glavnom odboru SNSD-a. Oni će biti dostavljeni opštinskim odborima i koalicionom partnerima kako bi bili pripremljeni za posebnu sjednicu NSRS”, istakao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

“Na današnjoj sjednici Izvršnog komiteta razmatrali smo ekonomsko-socijalnu i finansijsku situaciju u Republici Srpskoj”, rekao je predsjednik SNSD Milorad Dodik.

Rekao je da plate u Srpskoj treba povećati te da će jedna radna grupa već iduće sedmice pripremiti odgovor za politiku plata u Republici Srpskoj.

“Izvršni komitet SNSD-a podržao je namjere Vlade da ide u rekonstrukciju svih magistralnih puteva u Srpskoj”, istakao je Dodik.

Govoreći o formiranju vlasti na nivou BiH, Dodik je istakao da je SNSD otvoren za brzo formiranje vlasti i dodao da Komitet smatra da je neophodno pristupiti formiranju Savjeta ministara bez ikakvih uslovljavanja.

Dodao je da su na Komitetu potvrdili sve politike vezane za kandidate.

Sastanku su prisustvali članovi Izvršnog komiteta – predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednici Željka Cvijanović i Igor Radojičić, generalni sekretar Luka Petrović, predsjednik društveno ekonomskog savjeta Zoran Tegeltija, predsjednik Političkog savjeta Slavko Mitrović, predsjednik Aktiva žena Nada Tešanović i predsjednik Mladih SNSD-a Denis Šulić.

nezavisne.com

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of