Home Politika Dodik: Komšić presipa iz šupljeg u prazno

Dodik: Komšić presipa iz šupljeg u prazno

0


Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da predsjedavajućem Predsjedništva BiH Željku Komšiću, koji nema politički legitimitet, ne preostaje ništa drugo nego da bacanjem dimnih bombi prikazuje sebe u tobože nekoj akciji.

Dodik je, komentarišući Komšićevu izjavu da neće odustati od toga da sprečava srpskog člana Predsjedništva “u proizvođenju kriza”, rekao za Nezavisne novine da Komšić radi i govori u ime političkih Bošnjaka, te da se to sve može tretirati kao presipanje iz šupljeg u prazno.

– Zlatni ljiljan sa Izetbegovićevog revera ne može i ne smije da ode u opštine sa hrvatskom većinom u Federaciji, a obračunavao bi se sa Dodikom i Republikom Srpskom – naglasio je Dodik.

Na pitanje da li Komšićeve izjave doživljava kao prijetnju, Dodik je naveo da sve što je Komšić rekao, komentarišući postrojavanje Jedinice žandarmerije Ministarstva unutrašnjih poslova Srpske, govori o tome da on kao nekadašnji pripadnik takozvane Armije RBiH ima posttraumatski stresni poremećaj PTSP čega se oslobađa takvim izjavama.

Komšić je izjavio da neće odustati od toga da Dodika sprečava “u proizvođenju kriza, daljnjoj militarizaciji i destabilizaciji”, te je Dodik prinuđen da “poraze šminka postrojavanjem Žandarmerije.

Let’s block ads! (Why?)

avatar
  Pretplati se  
Notify of