Home Vijesti Dodik čestitao Vučiću i SNS-u pobjedu na izborima

Dodik čestitao Vučiću i SNS-u pobjedu na izborima

0

BANJALUKA – Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik čestitao je predsjedniku Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću, SNS-u i njihovoj listi “Za našu decu” briljantnu pobjedu na parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima održanim u Srbiji.
“Uvjeren sam da Republika Srbija nastavlja putem napretka i razvoja u sigurnu budućnost na čelu sa Vama i Srpskom naprednom strankom. Do sada nezabilježena podrška naroda Srbije dokazuje da građani podržavaju politike koje vodite poslednjih godina, a koje se odnose, prije svega, na ekonomski prosperitet zemlje”, istakao je Dodik u čestitki.
Lider SNSD-a naglasio je da je ponosan na činjenicu da su i građani Republike Srpske, a koji imaju pravo glasa u Republici Srbiji, svoju podršaku dali Aleksandru Vučiću i SNS-u, saopšteno je iz SNSD-a.
“Povezanost Srpske i Srbije nikada nije dolazila u pitanje, ali sada su naši bratski odnosi na samom vrhuncu, kako i zaslužuju dvije srpske zemlje.Sa nadom u još bolje i zajedničko sutra, dragi prijatelju, Aleksandre Vučiću,u ime Saveza nezavisnih socijaldemokrata i u svoje ime, najsrdačnije čestitam Vama, Srpskoj naprednoj stranci i listi Aleksandar Vučić – Za našu decu”, naglašava se u čestitki predsjednika SNSD-a Milorada Dodika.

Let's block ads! (Why?)