Home Vijesti DEMOS ima kvalitetne ljude koji će adekvatno predstavljati građane

DEMOS ima kvalitetne ljude koji će adekvatno predstavljati građane

0

BANJALUКA – Demokratski savez – DEMOS će kao politička opcija uvijek i u svakoj lokalnoj i mjesnoj zajednici, ali i u svakoj prilici tražiti kompromisna rješenja na zadovoljstvo građana i koja su sigurno bolja i dugoročnija, pogotovo od rješenja koja se žele nametnuti sa nivoa zajedničkih institucija i od stranih predstavnika. DEMOS hoće ozbiljne i dokazane ljude u parlamentima i Republike Srpske i BiH kako bismo mogli promovisati naše vrijednosti i interese građana, poručio je večeras predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović na tribini stranke u Dragočaju kod Banjaluke.

On je dodao i da večerašnje prisustvo velikog broja građana na skupu dokazuje da je DEMOS veoma organizovana stranka, koja spremno dočekuje i opšte izbore i aktuelnu kampanju.

Кandidat DEMOS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Danka Ignjatović istakla je da su očekivanja DEMOS-a ambiciozna, ali i realna.

„U Sarajevu očekujemo bar jednog poslanika i svi naši kandidati imaju svoju težinu, profesionalnu i ljudsku dimenziju koja će sigurno probuditi interesovanje građana. Zamolila bih građane da analiziraju i da obrate pažnju na kandidate DEMOS sa obe liste, jer sam sigurna da tu ima mnogo kvalitetnih ljudi koji će vas adekvatno predstavljati“, poručila je Danka Ignjatović.
Ona je istakla da nivo BiH ne treba da bude zanemaren u očima građana i da je jedanko važno vratiti pažnju i na NArodnu skupštinu Republike Srpske i parlament BiH.„Zašto? Zato što se tamo odlučuje o veoma važnim pitanjima za naše građane. Moj osnovni motiv je bavljenje kulturom i znam da na prvu izjavu to ne zvuči baš interesantno, ali ako kulturu posmatrate kao vaše ime, vaš jezik, vaše pismo, vaš identitet, onda je sasvim jasno da je to važno pitanje kojim treba da se bavimo upravo u Sarajevu“, zaključila je Ignjatovićeva.

Кandidat DEMOS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Aleksandra Muzgonja istakla je da je mladim i obtazovanim ljudima mjesto u politici.
„Želim da se što više mladih uključi u političko odlučivanje, jer su oni nosioci novih ideja i spremni i sposobni za velike promjene. Bez velikih snova nema ni velikih đela. Suština nije u vlasti, već u viziji o uspješnoj zemlji i naporima uloženim da se taj san ostvari“, istakla je Muzgonja.

Adblock test (Why?)