Home Vijesti Cvijanović: MUP garancija je da će naši građani živjeti mirnije i bezbjednije,...

Cvijanović: MUP garancija je da će naši građani živjeti mirnije i bezbjednije, a da će Republika uživati stabilnost

0

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru Policije Darku Ćulumu i svim pripadnicima MUP-a krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila, ističući da je obaveza institucija Srpske da nastave da rade na osposobljavanju, opremanju i kadrovskom jačanju MUP-a, kao garanta bezbjednosti.
– U ime građana Republike Srpske i u svoje ime vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske upućujem iskrene čestitke povodom krsne slave – Svetog arhangela Mihaila. MUP, kao stub bezbjednosti i čuvar našeg poretka, garancija je da će naši građani živjeti mirnije i bezbjednije, a da će Republika uživati stabilnost koju zaslužuje – navodi se u čestitki predsjednika Republike Srpske.
U čestitki se ističe da je kontinuiranim razvojem i napretkom, jačanjem kapaciteta i radeći u skladu sa najvišim standardima, MUP Republike Srpske stekao ugled i povjerenje, ne samo građana, već i drugih policijskih agencija iz regiona.
– Sa željom da i u budućnosti ostvarujete svoje planove i postižete uspjehe i rezultate u radu, još jednom vam čestitam krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila – dodaje se u čestitki.

Čestitke je uputio i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović. On je istakao da su MUP i Policija RS dvije institucije garant bezbjednosti Srpske i svih njenih građana, te jedan od najvažnijih stubova vladavine prava i poštovanja zakona.
– Ponosni smo na našu policiju koja svoje zadatke izvršava veoma uspješno, u skladu sa Ustavom i zakonom i pozdravljamo jačanje njenih kapaciteta, kontinuirano kadrovsko usavršavanje i osposobljavanje, čime su postali jedna od najbolje organizovanih policijskih struktura u BiH – naveo je Čubrilović u čestitki upućenoj ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču i direktoru Policije Darku Ćulumu.
Pročitajte još:Dodik: MUP je jedan od stubova opstanka Srpske
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković čestitao je pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srpske krsnu slavu – Svetog srhangela Mihaila, sa željom da nastave da uspješno obavljaju svoje aktivnosti i ostanu garan bezbjednosti Republike Srpske i njenih građana.
On je naveo da je obilježavanje krsne slave prilika i da se prisjeti svih pripadnika MUP-a koji su u odbrambeno-otadžbinskom ratu dali život za odbranu Republike Srpske.
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske proslavlja danas krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.

Možete da nas pratite i na Facebook stranici

Danas su se navršile 24 godine od kada je u američkoj bazi Rajt Peterson u Dejtonu parafiran Opšti okvirni sporazum za mir u BiH i njegovih 12 …
VIŠE

„Dokument se šalje u NATO štab u Brisel, a ne u Turističku organizaciju Brisel.“ Branislav Borenović, lider …
VIŠE

U „Službenom glasniku RS“ objavljeno da je njegova diploma proglašena ništavnom, jer je utvrđeno da je stečena nezakonito. Osman …
VIŠE

Inspektorat RS potvrdio rješenje inspektora rada kojim se oboljela Slobodanka Todorić mora vratiti na posao. Dragutin Škrebić, v. d. direktora …
VIŠE

Kada smo prije 24 godine potpisali Dejtonski mirovni sporazum srpska delegacija je bila svjesna da možda nije postigla sve ciljeve koje smo si bili …
VIŠE

Iako sadržaj Programa reformi BiH kojeg su jednoglasno usvojili članovi Predsjedništva BiH i dalje nije poznat, od trenutka dogovora krenule su …
VIŠE
Let’s block ads! (Why?)