Home Vijesti ČUBRILOVIĆ: OČEKUJEMO DIREKTAN MANDAT U IZBORNOJ JEDINICI OSAM

ČUBRILOVIĆ: OČEKUJEMO DIREKTAN MANDAT U IZBORNOJ JEDINICI OSAM

0

ISTOČNO SARAJEVO – Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je večeras u Istočnom Sarajevu da ova stranka u Izbornoj jedinici osam očekuje direktan mandat.
Čubrilović, koji je i nosilac liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri, rekao je da je DEMOS, iako prvi put izlazi, potpuno spreman za izbore, uživa podršku i očekuje dobar rezultat.

“Naša osnovna ideja sa kojom prolazimo kroz kampanju je kompromis. Kompromis među političkim strankama, narodima, institucijama i da putem njega nalazimo najbolja moguća rješenja za naše građane i za Republiku Srpsku”, rekao je Čubrilović.
On je naveo da su to rješenja mnogo bolja od onih koja se nameću i pokušavaju da se nameću na ovim prostorima, prije svega od nekih ambasada i međunarodnih predstavnika.
Kandidat DEMOS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici osam Aleksandar Kostović rekao je da su večerašnji centralni skup organizovali opštinski odbori Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža.
“Mi smo stranka sa najvećim rastom u Sarajevsko-romanijskoj regiji i od ovih izbora očekujemo direktnog poslanika. Opštinski odbor DEMOS-a Istočno Novo Sarajevo očekuje duplo bolji rezultat nego što je imao na lokalnim izborima”, rekao je Kostović.

Kandidat za Narodnu skupštinu Republike Srpske Jovan Šilj rekao je da je Opštinski odbor Istočna Ilidža spreman za izbore i da će se potruditi da duplo uvećaju broj glasova i direktno izbore mandat u parlamentu Srpske.
Nosilac liste za Izbornu jedinicu osam Aco Stanišić pozvao je sve građane da izađu na izbore i glasaju i izaberu one koji su najbolji i najkvalitetniji.

“U DEMOS-u ima mnogo takvih ljudi”, poručio je Stanišić.

Adblock test (Why?)