Home Vijesti Čubrilović: Nije dobro nametanje bilo kakvih odluka u BiH

Čubrilović: Nije dobro nametanje bilo kakvih odluka u BiH

0

BANJALUKA – Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović rekao je danas Srni da je krajnje vrijeme da se želje nekih funkcionera, pogotovo iz SDA, prestanu ispunjavati, jer nije dobro nikakvo nametanje odluka od Kristijana Šmita, kojeg Republika Srpska ne priznaje kao visokog predstavnika.
Komentarišući zahtjev predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića da visoki predstavnik nametne odluku o obezbjeđivanju novca za predstojeće opšte izbore u BiH, Čubrilović je naglasio da izbori svakako treba da se održe i da institucije treba da urade svoj dio posla, kao i svako lice ponaosob, koje je za to zaduženo.
– Šta Bošnjaci zamisle on ispunjava. Finansije treba da se obezbijede, a želje nekih funkcionera, pogotovo iz SDA krajnje je vrijeme da visoki predstavnik prestane izvršavati – naglasio je Čubrilović, koji je i predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske.
Prema njegovim riječima, nije dobro nametanje bilo kakvih odluka u BiH, pogotovo od nekoga koga kao visokog predstavnika ne priznaje pola države, odnosno Republika Srpska.

Prethodni tekstDODIK: NISU POZVANI AMBASADORI KOJI NE ŽELE DA DOĐU

Adblock test (Why?)