Home Vijesti Čubrilović čestitao Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore

Čubrilović čestitao Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore

0

BANJALUKA – Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore uz želju da uspješno vodi Parlament, u interesu države Crne Gore, zaštite njenog suvereniteta i integriteta, a na dobrobit svih građana čijom demokratskom voljom je izabran.
Čubrilović je čestitao građanima Crne Gore uspješno sprovedene izbore i odlučnost koju su pokazali izašavši u velikom procentu, čime su iskazali nesumnjiv demokratski kapacitet i izabrali vlast koja će služiti njihovom interesu.
Čubrilović je izrazio uvjerenje da će Skupština Crne Gore, sa novim rukovodstvom, i Narodna skupština Republike Srpske unaprijediti međuparlamentarnu saradnju i posvetiti se jačanju dobrosusjedskih odnosa i tradicionalnih veza, u svim oblastima života.
– Poštovani predsjedniče Bečiću, još jednom Vama i svim izabranim narodnim poslanicima Skupštine Crne Gore želim konstruktivan i uspješan rad na donošenju novih zakona koji će biti u interesu i po volji građana Crne Gore – naveo je predsjednik Parlamenta Srpske u čestitiki.

Prethodni tekstSudijama prekipjelo: Stop pritiscima Zvezde i Partizana Let's block ads! (Why?)